23948sdkhjf

Rynkeby vil informere om juice

| Af Kamilla B. Hansen | Tip redaktionen om en historie

Det skal være nemt for forbrugerne at gennemskue, hvad det er for en juice de køber. Derfor sætter Rynkeby nu fokus på at informere om juicetyper og indhold.

Der er mange myter om juice, og det skyldes blandt andet, at der findes flere typer. Mange tror, at juice indeholder konserveringsmidler og farvestoffer, og at man ved pasteurisering mister en masse vitaminer. Nogen tror endda, at frugtkødet er lavet af plastik. Men det er alt sammen forkert. Juice er ikke tilsat noget unaturligt, men er 100 % frugt, som smager og koster forskelligt alt efter, hvordan det er fremstillet.

Derfor sætter Rynkeby nu information om de forskellige juicetyper på RIGTIG® juiceserien. Her kan forbrugeren bl.a. læse om de tre typer juice, der fås herhjemme: Friskpresset, ikke fra koncentrat og fra koncentrat. Det skal gøre det nemmere for forbrugerne at gennemskue indholdet.

- Jeg tror, at mange af os veksler lidt imellem, hvilken juice vi køber – den lidt billigere koncentratjuice til hverdag og den dyrere friskpressede, når vi skal forkæles lidt ekstra. Og det ønsker vi hos Rynkeby ikke at lave om på. Vores formål er i stedet at oplyse om, hvad det er for en juice, man køber – og samtidig oplyse, at juice fra Rynkeby er 100 % frugt og ikke tilsat sukker eller tilsætningsstoffer, fortæller Carina Jensen, kvalitetschef hos Rynkeby.

Friskpresset juice
Appelsinerne plukkes og transporteres hele til Danmark. Hos Rynkeby presser man selv friskpresset juice, som sendes direkte til butikkernes kølehylder. Denne juice har kun få ugers holdbarhed, men smager til gengæld af nypressede appelsiner. Og så er vitaminerne bevaret på bedst mulig vis.

Juice ikke fra koncentrat (også kaldet NFC-juice)
Appelsinerne presses lige efter plukning, og juicen transporteres nedkølet til Danmark. Her fyldes den på karton og sættes på køl i supermarkedet. Denne juice smager tæt på den friskpressede, men har en længere holdbarhed.

Juice fra koncentrat
Umiddelbart efter plukning og presning dampes vandet fra juicen, og koncentratet sendes til Danmark. Her tilsættes samme mængde vand, som oprindeligt blev fjernet. Juicen pasteuriseres og fyldes på karton. Koncentratjuicen har en meget ensartet kvalitet, og som forbruger kan man være næsten sikker på, at juicen smager ens hver gang. Og så har juicen en lang holdbarhed. Juice fra koncentrat er den mest miljøvenlige juice af de tre juicetyper.
Mere om: Rynkeby
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (1)
Forsiden lige nu

Succesrig kødduo har tjent 100 millioner

Skagenfood: Ægtepar sælger endnu en bid

Han har investeret millioner i ny chokoladefabrik

Slagtere fjollede fridagen væk

Ugens grin: Arbejdskammerater

Foss klar med 10.000 nye kvadratmeter

Nyhedsbrev

15.057 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

11

Nyt kyllingeslagteri er "bestemt ikke" halal

Online Avis Arkiv

Hopballe har en helt særlig underlårsmaskine

Fiskefabrik ramt af brutal vold

Ølsnyd: To mænd idømt fængsel og bøder på 118 millioner

Endnu en ny direktør i Dansk Erhverv

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Vaffelbaroner har fart på

Hard Rock hårdt ramt på pengekassen

Økologiens paradoks: Må ikke selv fiske tang op af Storebælt

Aalborg får ny ølfestival

Cateringfirma dropper lille køkken

Automatisering må vente

To Øl brygger på store planer for nyindkøbt fabrik

Bryggeriet To Øl har købt enorm fabrik på Sjælland og gør klar til at etablere både et bryggeri og et destilleri ... med mere

Destilleri søger balancen mellem business og bæredygtighed

Økonomisk snusfornuft er påkrævet, hvis man vil stå tilbage, når tsunamien af nye destillerier har lagt sig

Det her er de mange muligheders land

Meget mere end to øl

Bryggeriet To Øl vil være mere synligt i Danmark

Kødfri måltidskasser giver tocifret millionunderskud

Fazer Food Services solgt i milliardhandel

Nyt, fynsk ølsamarbejde

55 millioner kødbakker bliver miljøvenlige

Ny sukkerboss i Nakskov

Forsker får pris for udvikling af fødevareprotein

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Topledere ser sorte skyer i horisonten

Danske fødevarer og royale på charmeoffensiv i Sydkorea

Tommel op: Viborg Bryghus flytter

Seminar: Sådan måler man madspild

Bliv klogere på fødevaresikkerhed

Bryghus nyder godt af Liverpools succes

Lolland-Falster vil tiltrække fødevarevirksomheder

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Ønsker du intuitiv, intelligent og hygiejnisk ventilstyring?

Undgå nedetid i pakkeriet

Få Adgang Til Vores Webshop Nu →→→→ Og få hele pakken, uden nogle forpligtelser!

Tryksensor med IO-Link

Vær dig selv – også før du søger job

Shitstorm og influencer marketing..

Nyansættelse: Signe Agnethe Back

NYT! Halal-certificerede specialsmøremidler

Ara El præsenterer Lovatos knap- og switchserie

Ny medarbejder i JKS CAREER

Industri Udvikling ser frem til et godt samarbejde med Wila

PanPac indgår aftale med newzealandsk firma

PRO-CONSULT ønsker Bjarne tillykke med 20-års jubilæum

HCP Maskincenter har nu både showroom og lager på den halve plads

Ny SNYPER-LTE Graphyte signaltester - analyserer flere netværk samtidig

Mange blæse-applikationer er overdimensionerede og ineffektive

Nyhed hos Brd. Klee: Elesa+Ganter RE.F2 letløbende PU-hjul.

Produktfokus: Svingkraner

Vi holder dine processer kørende

Blockchain - Veldokumenteret vej fra jord til bord

Modulært ventilsystem til temperaturregulering

RPC Superfos giver Cariocas tuschspande et nyt udseende

CLAMPEX ® Spændelementer fra KTR

Temperering af chokolade fra Salicath ApS

Indstilling til Danish Retail Award 2019

Send til en kollega

0.244