23948sdkhjf

Allerød-virksomhed vil forbedre folkesundheden

TænkSundhed har indgået et samarbejde med Nordens største center for sundhedsfremme, University College Syd med det mål at forbedre folkesundheden i Danmark.
De to nye partnere skal samarbejde om konceptet 'Kantinediplomet', der gives til virksomheder, der serverer sund mad i kantinen. I den forbindelse får en række virksomheder gennemgået deres kantinemad og får vejledning til at omlægge kosten, så den lever op til Fødevarestyrelsens anbefalinger for sund mad.

University College Syd er Nordens største center for sundhedsfremme og har mere end 10 års erfaring med 'Kantinediplomet'. TænkSundhed er en forholdsvis ny rådgivningsvirksomhed, der hjælper virksomheder i gang med sundhedstiltag. Indehaver af TænkSundhed, Vinnie Haldbo fortæller:

- For at opnå 'Kantinediplomet' samarbejder kantinepersonalet med vores kok og ernæringskonsulent, Ditte Christensen. Her lærer kantinemedarbejderne, hvordan de kan tilberede og præsentere sund og attraktiv mad, der lever op til Fødevarestyrelsens anbefalinger. Ditte Christensen besøger kantinen flere gange under forløbet og bidrager med rådgivning og inspiration til ernæringsrigtige retter. Når det hele er gennemført, kommer Ditte Christensen på et uanmeldt besøg, hvor kantinen godkendes og er derved klar til at få overrakt 'Kantinediplomet'.



Kilde: Lokalavisen.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094