23948sdkhjf

Cateringmesse trak tusinder i Aalborg

Køkken- og kantinefolket hyggede sig med 146 stande

En stribe fødevarefirmaer havde meldt sig til i dagene op til messen, og dermed nåede onsdagens Cateringmesse Nord i Aalborg op på 146 stande, da AB Catering og BC Catering bød inden for i Gigantium.

Udstillerne var de nordjyske grossisters leverandører, og op imod 4.500 køkken- og kantinefolk dukkede op for at se, hvad de har at byde på.

Først på dagen masser af gæster fra restauranter, grillbarer og hoteller, og især fra ved 14-tiden også en lind strøm af madfolk fra kantiner og storkøkkener - da var de færdige med at fodre folk af ude på deres arbejdspladser, som BC Catering-direktør Jess S. Bak beskrev det. 

Direktøren var blandt meget andet glad for, at Cateringmesse Nord denne gang - den femte i rækken - havde et særligt område for lokale leverandører. 

- Vi har 25-30 leverandører af lokale fødevarer, og mange af dem er her i dag. De og mange andre leverandører er fantastisk dygtige til hele tiden at komme med nyheder, mange gange i form af et twist på de gode, gamle dyder eller en væsentligt bedre kvalitet, nævnte direktøren.

Se Food Supplys billedserie fra messen ved at klikke på billedet øverst.

Artiklen er en del af temaet Billedserier & Videoer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095