23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Højteknologiske konditorier indviet med manér

Mette Blomsterberg klippede den røde snor på konditorskolen i Ringsted

Bagedronningen Mette Blomsterberg var med til at klippe den røde snor, da Danmarks Konditorskole ZBC i Roskilde indviede sin splinternye tilbygning med blandt andet tre nye konditorier.


Der var stuvende fuldt i de store konditorier, da det på behørig vis blev fejret med prominente gæster, champagne og elever og konditorlandshold, der tryllede med alverdens kage- og islækkerier.

Og den tv-kendte konditormester Mette Blomsterberg er begejstret:

- Det er en manifesterende vigtig dag for dansk konditorfag. Jeg har selv gået på ZBC for mange år siden, og dét at kunne konstatere, at de elever, jeg har i mit konditori, skal være en del af de her helt up-to-date konditorier er fuldstændigt sindssygt. ZBC er gået all-in, konstaterer hun.

- Verdens mest moderne køkkener
Uddannelsesdirektør på ZBC Glenny Hansen er ikke i tvivl om, at konditorskolen nu er fremtidssikret.

- Vi havde en meget stor ambition om at skabe verdens mest moderne køkkener til undervisningsbrug. Det var vigtigt for os at skabe et transparent byggeri, hvor håndværket er i fokus, så vi kan vise alt det frem, eleverne kan.

- Det var også vigtigt for os, at rummene er digitale. Vi har derfor skabt tre højteknologiske konditorier, hvor der er kameraer og skærme, så eleverne kan være i kontakt med omverdenen, optage, livestreame og hive eksperter direkte ind på skærmene. Derudover ligger der en digitalisering i alt det, rummene kan; de kan for eksempel styres på temperaturer, lysniveau og fugtighed, siger uddannelsesdirektøren.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.109|instance-web01