23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

- Jeg kunne skaffe job til 15-20 kokke

Convenience-succes skyldes blandt andet kokkemangel, mener BC-direktør

Da BC Catering forleden holdt cateringmesse i Aalborg, var der naturligvis masser af convenience-fødevarer med blandt de store mængder mad i udstillernes stande.

Og det skyldes ikke kun, at forbrugerne er et travlt folkefærd. Convenience-produkternes succes hænger også sammen med manglen på kokke, mener Jess S. Bak, der er direktør for BC Catering i Aalborg.

- Jeg tror, at jeg kunne skaffe job til 15-20 kokke her i det nordlige Jylland. Det er virkelig svært for køkkenerne rundt omkring af skaffe personale, lige bortset fra kantinerne - de har ikke problemer på grund af de attraktive arbejdstider, siger Jess S. Bak.

- Og når der er mangel på personale, så er man mere tilbøjelig til at gå efter de nemme løsninger og vælge nogle gode convenience-produkter, konstaterer han.


BREAKING
{{ article.headline }}
0.079|