23948sdkhjf

Udfordrende år for Nowaco

Handelsvirksomheden Nowaco oplevede i 2008 høj vækst på alle forretningsområder, mens overskuddet blev kraftigt reduceret.
Udviklingen hen imod slutningen af 2008 var yderst vanskeligt for Nowaco, der for hele 2008 endte ud med et resultat på 7,6 mio. kr. efter skat. Til sammenligning var resultatet efter skat 22,3 mio. kr. i 2007. Ledelsen anser årets resultat som utilfredsstillende.

Ledelsen begrunder de markante afvigelser fra budgettet med, at virksomheden lige som så mange andre er blevet ramt af den globale finansielle krise.

Udsigterne for 2009 vurderes lysere. Ledelsen venter øget efterspørgsel efter koncernens produkter, der skal medvirke til et betydeligt bedre resultat sammenlignet med 2008.

Om Nowaco
Nowaco handler med fødevarer og fødevarer, hovedsageligt frosset kød, fisk og grøntsager, men også fersk kød, mejeriprodukter og tørrede frugter, nødder og frø. Desuden leverer virksomheden råvarer og halvfabrikata til alle stadier i fødevareindustrien og også bulk pakket produkter til grossister og for Horeca-segmentet på verdensplan.

Nowaco har i alt 10 kontorer fordelt over det meste af verden. Hovedkontoret findes i Aalborg, Danmark.

Kilde: Årsrapport 2008 / www.nowaco.com

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096