23948sdkhjf

Ny kaosuddannelse til fødevareindustrien

Den nye Food Architect-uddannelse har som mål at få fødevareproducenterne med på inovationsbølgen.
Dansk Innovation har sammen med 180º academy, Syddansk Universitet, Erhvervsakademiet, Lillebælt, Syddansk Erhvervsskole og IBC udviklet uddannelsen, der starter første hold op til september. Det skriver Erhvervsbladet.

- Store danske fødevarevirksomheder er tit dygtige til at effektivisere deres værdikæde, fordi de er på et marked fyldt med konkurrence. Arla må hele tiden se sig selv i forhold til Danone, Danish Crown må hele tiden kæmpe mod Smithfield Foods. Den indstilling til hele tiden at ville forbedre processen vil vi gerne have ind hos de mindre fødevarevirksomheder, men samtidig skal vi væk fra den tanke, at der primært skal konkurreres på prisen. Vi vil vende det på hovedet og tænke »Fra bord til jord« i stedet. Ved at tage udgangspunkt i slutproduktet bliver tilgangen og dermed arbejdsmåden en helt anden, siger Søren Jangaard, der står i spidsen for konsulentvirksomheden Dansk Innovation.

Uddannelsen henvender sig til ledere og mellemleder fra fødevareproducerende virksomheder, men også for underleverandører til branchen, skriver avisen.

Kilde: Erhvervsbladet / www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094