23948sdkhjf

Adm.direktør stopper for Danske Slagterier

Christina Hvid har besluttet sig for at stoppe som adm.direktør for Danske Slagterier.
- I de sidste tre år har jeg stået i spidsen for Danske Slagterier og DMA. Det har været min opgave at omlægge og rationalisere tre organisationer inden for kød- og slagteribranchen til én samlet, slagkraftig organisation. Den opgave ser jeg som vel afsluttet. Nu ønsker jeg at prøve noget nyt, siger Christina Hvid.

Danske Slagterier er en af hovedkræfterne bag fusionen af en række af landbrugets- og fødevareerhvervets organisationer. Fusionen omfatter på nuværende tidspunkt, udover Danske Slagterier/DMA, også Dansk Landbrug og Landbrugsraadet. Fusionen forventes at være endeligt på plads i løbet af juni måned.

- Arbejdet med at skabe den nye fælles organisation er godt i gang. Jeg bakker fuldt op om den nye organisation og har derfor aftalt med Danske Slagteriers formand, at jeg er med til at gøre fusionsarbejdet færdigt. Det er for mig et naturligt tidspunkt at stoppe på, siger Christina Hvid.

Danske Slagteriers formand, Asger Krogsgaard, beklager Christina Hvids beslutning:

- Vi har været særdeles tilfredse med den indsats Christina har leveret som adm. dir. i Danske Slagterier og DMA. Hun har fornyet og forandret vores organisation, helt i tråd med bestyrelsens ønsker. Og derfor var hun også udpeget til at være medlem af direktionen i den nye organisation. Men vi respekterer naturligvis hendes beslutning. Vi er glade for, at hun bliver og gør arbejdet med fusionen færdigt, siger han.

Christina Hvid ved endnu ikke, hvad hun skal lave, når hun stopper.

Kilde: Danske Slagterier

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097