23948sdkhjf

Sealing System sætter indtjeningsrekord

Projekterne og behovet for automation vokser, og det har sin tydelige effekt på Sealing Systems nyeste regnskab. Her sætter Ansager-virksomheden, der har specialiseret sig i robotautomatiserede ”end of line”-pakkeløsninger, rekord med en indtjening på knap 12 mio. kr.

- Siden vi startede i 1998, har vi en jævn vækst på den aggressive måde. Og 2016 har været rekordår igen. Vi vokser generelt i hele Skandinavien, og robotverdenen er i vækst, men kunderne går efter at bygge større pakkerier, og derfor vokser vi med vores kunder, siger administrerende direktør hos Sealing System, Rolf Tange, der ejer virksomheden sammen med salgsdirektør Kjeld Østergaard Jensen.

For 15 år siden solgte Sealing System ofte kun en enkelt maskine. I dag er det typisk en hel linje, som man sælger.

- Kunderne vil også gerne have en enkelt leverandør i stedet for ti leverandører. Trenden er blevet mere linjebaseret, og det er større og mere avancerede linjer med robotteknologi, uddyber han.

Tro mod sin strategi
Robotspecialisten er ikke brancheorienteret og beskæftiger sig med alt fra mejeriprodukter til pumper. Det kan være alle former for detailpakning og industripakninger. Ved fødevareproducenterne starter projekterne typisk ved afvejning eller sortering og strækker sig til håndtering på tørsiden i pakkeriområdet, hvor der er karton og paller.

- Vi bruger rigtig meget energi på opstarten af et projekt – altså på forkant i stedet for bagkant. Det betyder, at vi er meget dybt nede i projekterne, inden vi tilbyder dem. Det tror jeg, at det giver noget tryghed ved kunderne, fortæller Rolf Tange og giver en anden af årsagerne på virksomhedens vækst.

- Vi forsøger at være samarbejdspartner i stedet for at være leverandør. Vi er med til at diskutere, hvad der kan give bedre indtjening for kunden. Det behøver ikke at være den bedste linje, som giver den bedste indtjening.

Indkøber, producerer og samler
Projekthuset er forhandlere af en stor del af de produkter, som man stykker sammen i sine projekter. Virksomhedens medarbejdere laver selv alle styringer, projekteringer, programmeringer, montage og transportbanerne selv.

- Vi har samarbejdspartnere. Det er ikke engangssalg, som vi går efter, og vi bliver ved vores kunder i mange år.

Sealing System beskæftiger omkring 50 medarbejdere.

Sealing System A/S
mio. kr. 2016 2015
Bruttofortjeneste 37,9  31,5 
Resultat af primær drift 11,1  9,2 
Resultat før skat 11,9  9,2 
Årets resultat 9,2  7,0 
Balancesum 44,3  29,1 
Egenkapital 19,9  14,7 
Antal ansatte 48  40 
Regnskabsåret blev afsluttet 31. december 2016
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078