Madværkstedet byder på over 180 nyheder

Gæsterne kan blandt andet smage skiveskåret avocado på frost og vegansk is

Når fagmessen Madværkstedet tirsdag og onsdag i næste uge slår dørene op i Lokomotivværkstedet i København, bliver det med over 180 produktnyheder fordelt på 150 udstillere, oplyser messen i en pressemeddelelse. 

Gæsterne kan blandt meget andet se frem til at se, føle og smage på nyheder som skiveskåret avocado på frost fra OK Snacks, grøntsagskødboller med kylling fra Tulip Food Company, kalkun-porchetta fra C&E Gastro-Import og vegansk is fra Premier Is.

- Madværkstedet kommer til at bugne af spændende produkter, så uanset om man kommer fra kantine, hotel, restaurant eller café, så tør vi godt love, at der bliver et bredt udvalg af både nyskabende og velkendte produkter, som de besøgende kan gå på opdagelse i, siger Carina Høgsted Kirkegaard, projektleder på Madværkstedet.

28 oplæg
Flere af de tilmeldte produktnyheder kan også opleves i trendområdet Det Levende Madværksted, hvor besøgende kan se frem til 28 oplæg fra udstillere, som hver især har noget særligt at byde ind med. Hver oplægsholder får 25 minutter til at underholde, vejlede eller inspirere de besøgende i et særligt køkken, der er placeret midt i Madværkstedet.

En af de udstillere, der har valgt at benytte sig af denne mulighed, er Deli Drengene, som sælger blandet andet pølser, ost, charcuteri og saucer. Sidstnævnte har virksomheden valgt at tage med på sin sceneoptræden tirsdag, hvor stjernekokken Søren Gericke vil komme med tips og tricks til brugen af de svenske "Eriks Saucer", som Deli Drengene forhandler.

- Vi ser Det Levende Madværksted som en rigtig god brandingmulighed. På scenen kan vi vise, hvordan man kan bruge saucerne på alternative måder, og dermed inspirere de besøgende. Vores sceneoptræden er med til at give folk en mere personlig tilknytning til produkterne,siger Morten Rasmussen, ejer af Deli Drengene.

Tematiseret trendzone
Det Levende Madværksted er delt op i forskellige kategorier, som er tematiseret efter målgruppe. Mens tirsdag for eksempel har oplæg med fokus på offentlige storkøkkener og kantiner, kan man onsdag opleve oplæg særligt målrettet mod caféer, restauranter og hoteller.

På scenen finder man virksomheder som Santa Maria Foodservice, Tulip Food, Valsemøllen, Danish Crown, Premier Is og Arla Foodservice.

 
 



Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Usædvanlig læskedrik klar i Nexø

Glyngøre Shellfish frygter for livet

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Arla-bøvl rammer nu kølediskene

Bagerprodukter går som varmt brød

Eksperter lærer fra sig om emballage

Vilsund satser på kvalitet og bæredygtighed

Ny teknologi skal sikre, at Vilsund Blue fortsat kan være med i toppen af markedet for muslinger på verdensplan

Carlsberg-direktør ny formand hos DI Fødevarer

Søren Brinck erstatter Rynkebys Jørgen Dirksen

Økologiske muslinger på line

- Der er plads til masser af nye produkter

Fødevarefolk blev klogere på fremtidens marked, hvor spild- og specialprodukter bliver stort

- Vi ser et kæmpepotentiale i fødevarebranchen

Hospitalsscanning kan nu rykke ud i fødevarebranchen

Flensted bygger til for 25 millioner

Udvidelse skal give plads til helt nye produkter

Mejerieksporten buldrer derudad

Ny rekord i årets første seks måneder

Nordjyske kokke sejrede i København

International Food Contest sætter smag i højsædet

Fødevareklyngen klar med ny forskningsstrategi

Bornholmsk mad overtager et fly

Konservesfabrik klar til at score kassen

Dina har overtaget et kæmpestort køkken

2

Kendt chefkok er stoppet på berømt hotel

To firmaer laver ny fælles-chokolade

- Digitalisering er fødevareklyngens guldæg

Dansk Cater omrokerer

Coop klar med måltidskasser

Ordre ud af det blå

Eksport fylder for lidt blandt iværksættere

Rotte lukker Aalborg Street Food

Møl-bøvl driller brødproducent

Billund Aquakultur slår igennem i USA

Hemmelige tal: Coop taber millioner på dagligvarekæder

Spiritus-importør sætter milliard-rekord

Lidl ændrer emballage efter forbrugerstorm

Uge 36: Ind og ud af branchens bestyrelser og direktioner

Burgeren fejrer 40 års jubilæum i Danmark

Cocio med global appel

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Har du udfordringer med emballage til e-handel?

HI 2017

Rejsegilde på seks nye haller i Lindø Industripark

NY VIDEO: Fordelene ved ManSafe SRL faldblokke på ét minut

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Pilz har ansat Søren Jauernik som maskinsikkerhedskonsulent

Oplev en verdensnyhed!

Nyeste pip fra 3D-print ekspert

Så kan bakterier, vira og svampesporer godt pakke sammen

Lenze udvikler løsninger til næste generation af lagerhåndteringssystemer

Mød RMIG på hi17

LEO LOCATIVE er effektiv og enkel varetransport!

Ara-El præsenterer Lovatos knap- og switchserie

Invitation til HI - Messe

NYHED! 70 - 80L ”RECYCLING AFFALDSSPANDE” - Sensorstyret - Udført i kraftig rustfrit stål.

Den nye Pro One blæsepistol reducerer støjniveauet med op til 69%

Kapselpåsætter fra Trepak International AB

Har du styr på EMC i din tavle.

Skab din næste forretningsídé i fællesskab

Oplev automatiseret 3D scanning på hi17

Hewikut A/S Microcement

Tysk bryggeri skaber idelle & hygiejniske forhold med affugtning

CO2 neutralt website

Sanistål satser på markedet for blankt stål

International Food Contest sætter smag i højsædet på hi-messen

Send til en kollega

0.236