23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Bornholm får også sin egen remoulade

Igen er det Aakirkeby-området, der slår til

Aakirkeby-området på Bornholm kan snart mønstre hele hotdog-paletten. I forvejen bliver der produceret Lehnsgaards sennep og  Smedens ketchup, og nu er en remoulade på vej, skriver Bornholms Tidende.

Remouladen bliver lavet af makkerparret Henrik Lind og Kenneth Furbos i lokaler i det gamle slagteri i Lobbæk. De har arbejdet på at udvikle produktet siden sidste sommer, skriver avisen, som også kan fortælle, hvad der kommer til at stå på etiketterne:

“Lind og Furbos’ Bornholmske Remoulade – den originale fra øen i søen”.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078|instance-web03