23948sdkhjf

Hæder til Aalbæk Specialiteter

Pølsemageriet Aalbæk Specialiteter blev i går kåret som vinder af Dansk Fødevare Forums Kvalitets- og Innovationspris; Den dybe tallerken. Prisen er branchens uforbeholdne anerkendelse af den fødevarevirksomhed, der indenfor det forgangne år, har gjort sig positivt bemærket for kvalitet og/eller innovation.
Kvalitets- og Innovationsprisen 2009 gik til Aalbæk Specialiteter, og blev overrakt af formand for Dansk Fødevare Forum, Charles Kastberg Christensen.

- Det er Aalbæk Specialiteters innovative evner sammenholdt med nytænkning og kvalitet, der i år har fået en enig dommerkomite til at pege på Aalbæk Specialiteter, som årets vinder blandt årets ti nominerede, udtaler formand for Dansk Fødevare Forum Charles Kastberg Christensen og fortsætter:

- Aalbæk Specialiteter er et smukt eksempel på en traditionel virksomhed, som har formået at forny sig selv på en exceptionel måde uden at give køb på kvaliteten!

Positionen som Danmarks største producent af økologiske kødpålægsprodukter og pølser. Denne position er opnået ved en kompromisløs holdning til valg af de bedste råvarer samt et gennemført håndværk og en innovativ produktudvikling. Netop denne fokusering på kvalitet og produktudvikling er ikke gået branchens næse forbi, og det er på den baggrund at Aalbæk Specialiteter er blandt de nominerede til Dansk Fødevare Forum’s Kvalitets- og Innovationspris og kåret som årets vinder. Som et eksempel på innovativ produktudvikling har Aalbæk Specialiteter senest lanceret brandet Fair Food, som er en ny serie af charcuterivarer, der gør økologien endnu mere ren og bæredygtig end den hidtil har været.

Peter Aalbæk, direktør for Aalbæk Specialiteter, er meget stolt og beæret over, at branchen har valgt at pege på Aalbæk Specialiteter, som årets vinder af Dansk Fødevare Forums Kvalitets og Innovations pris og udtaler ”innovation for os, er ikke, hvor man sidder og specialudvikler i småafdelinger, det er det, man har på hjertet, den personlige holdning og kærligheden til produkterne, der får lov at udvikle sig!”

Aalbæk Specialiteter en sund og velfungerende virksomhed med ca. 50 ansatte og i fortsat ekspansion. Virksomheden er Danmarks største producent af økologiske kødpålægsprodukter, og har i øjeblikket en betydelig eksport til bl.a. England, Tyskland og Sverige.

Kilde: Dansk Fødevare Forum

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079