23948sdkhjf

Innovation: Hvem skal have årets dybe tallerken? Og den for 2020?

Kender du en fødevarevirksomhed, en organisation eller en person, som helhjertet og på exceptionel vis skaber innovation og kvalitet i harmoni med omverdenen?

Sådan lyder spørgsmålet fra Landbrug & Fødevarer, som nu gerne vil have indstillet kandidater til Den Dybe Tallerken, der er den danske kvalitets- og innovationspris for fødevarebranchen.

Vinderen bliver fundet af en dommerkomité nedsat af Dansk Fødevare Forum og kåret på et udvidet årsmøde i efteråret.

Men inden da har priskomitéen lige et vigtigt hængeparti, idet vinderen af Den Dybe Tallerken 2020 endnu ikke er kåret og offentliggjort.

- På grund af corona kunne vi ikke overrække prisen sidste år, men vinderen er for længst fundet og har vidst det siden december, fortæller Mette Jasper Gammicchia, der er formand for bestyrelsen for Dansk Fødevare Forum og afdelingsleder hos Landbrug & Fødevarer.

Hun vil ikke fortælle, hvem 2020-vinderen er, men afslører, at der er tale om en gammel, jysk virksomhed. Prisen for 2020 bliver overrakt 19. maj i forbindelse med Dansk Fødevare Forums generalforsamling.

Seks nomineringer på forhånd

Om nomineringerne til 2021-prisen nævner Mette Jasper Gammicchia, at der for første gang på forhånd kommer seks nomineringer - en fra hver af de seks netværksgrupper, som udgør Dansk Fødevare Forum.

Dertil kommer så nomineringerne "udefra", og dem plejer der at være omkring 15 af, oplyser hun.

Det er muligt at indstille kandidater til Den Dybe Tallerken til og med 14. maj.
Indstillingsskemaet kan findes på www.foedevareforum.dk.

Samme sted ligger også et indstillingsskema vedrørende en ny pris, Dansk Fødevare Forum uddeler for første gang i år, Den Skarpe Kniv. Den gives til et nyt talent i fødevarebranchen, som modtager 25.000 kroner. 

Første vinder af Den Skarpe Kniv bliver også kåret i efteråret.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094