23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

pH-elektrode til kontakt med fødevarer

Produktnyhed: Insatech A/S kan nu levere godkendte pH-elektroder til kontakt med fødevarer til processer, hvor EU forordning 1935/2004 skal være overholdt.

Hamiltons Easyferm Food pH-elektrode er udviklet til fødevare-, bryggeri- og medicinal-brancen hvor kravene til materialer og genstande bestemt til kontakt med fødevarer strammes mere og mere.

En pH-elektrode indeholder en elektrolyt-væske der hele tiden siver ud i din process. Dette har til formål at slutte en elektrisk kreds mellem pH-elektroden og mediet, således at mediets kemiske ændringer giver udslag i en potential-forskel, der omsættes til en pH-værdi. Ifølge EU forordning 1935/2004 må denne elektrolyt ikke afgive stoffer til fødevarer i mængder, der kan frembyde en fare for menneskers sundhed eller forårsage en uacceptabel ændring af fødevarens sammensætning eller forringelse af deres organoleptiske egenskaber.[1]

Hamiltons Easyferm Food pH-elektrode indeholder den nye Foodlyte elektrolyt der i forbindelse med 1935/2004 forordningen er godkendt og testet af TÜV Rheinland Produkt Und Umwelt GmBH. Foodlyte elektrolytten er smags- og lugt-fri og er ikke skadeligt for mikro-organismer[2]

Easyferm Food tåler CIP, damp sterilisering og autoklavering ved tryk op til 6bar og temperatur op til 135°C som den velkendte Easyferm Plus pH-elektrode. Ydermere er elektroden sanitær iht. EHEDG, og elektrolytten er tryksat, så der ikke kan trænge medie ind i selve elektroden.

[1] Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) nr. 1935/2004.

[2] Testet og godkendt af MDT (Medical Device Testing GmBH Ochsenhausen) iht. EN ISO 10993-5 og USP 31, 2008 kapitel 87.

Kilde: Insatech A/S - www.insatech.dk

BREAKING
{{ article.headline }}
0.159