23948sdkhjf

Bryggerier holder tilbage med opkøb

Selvom der lige nu er mange oplagte opkøbsmuligheder har de store spillere som Anheuser-Busch Inbev, Carlsberg og Heineken travlt med at nedbringe milliardgæld fra opkøb sidste år.
Også SABMiller tøver med opkøb efter fusionen med Molson Coors i 2007 og købet af Grolsch sidste år. Anheuser-Busch Inbev har formået at ophobe så meget gæld, at bryggeriet er blevet tvunget til at sælge fra. Det forlyder endvidere at bryggeriet er klar til at sælge nogle emner fra, som kunne være interessante for Carlsberg. Det skriver Børsen i dag.

Men Carlsberg og Heineken kæmper selv med gældsnedbringelse efter købet af Scottish & Newcastle sidste år.

- Der er sket en markant konsolidering de seneste par år i bryggeriindustrien, og der kommer til at ske mere på et tidspunkt. Men fordi mange har travlt med absorbere det, der er købt, er det svært at sige, hvor meget der kommer til at ske på den korte horisont, siger Carlsbergs topchef Jørgen Buhl Rasmussen til Børsen.

Ifølge avisen kan den nuværende situation tyde på, at kapitalfondene vil kunne finde på at udnytte det fastlåste marked til at købe op, med det formål at sælge videre, så snart de store spillere atter melder sig klar.

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11