23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til fødevareindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Agro Business Park A/S
Michael Stevns, direktør i Landbrug og Fødevarer, er valgt som ny formand. Han har blandt andet en baggrund som innovationsdirektør hos Arla Foods og administrerende direktør i Mejeriforeningen.

Desuden er Ole Qvist Pedersen indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Agro Business Park beskæftiger sig med innovation og videnopstart inden for jordbrug, fødevarer og miljøteknologi.

Bunzl Distribution Danmark A/S
Kirsten Stæhr-Jensen, 41 år, er ansat som produktchef i indkøb inden for området fleksibel emballage. Hun kommer fra COOP Norden Danmark A/S, hvor hun blandt andet har arbejdet som produktchef og junior sortimentschef.

Bunzl Distribution er leverandør af blandt andet emballage, maskiner og teknisk service til den danske dagligvarehandel og den fødevareproducerende industri.

Dansk Landbrugsrådgivning
Klaus Kaiser, 46 år, er ansat som cheføkonom ved Landscentret.

Danmarks Eksportråd
Jarl Frijs-Madsen er udnævnt til chef for Danmarks Eksportråd og dermed daglig leder af Udenrigsministeriets kommercielle arbejde inden for eksportfremme, investeringsfremme, handelspolitik og kommerciel innovation.

Danmarks Eksportråd har 350 medarbejdere og yder service til danske virksomheder og udenlandske investorer gennem 90 repræsentationer på over 60 markeder.

Håndværksrådet
Mads Engberg er udnævnt til ny chefanalytiker. Han har siden 2006 været ansat i Håndværksrådet som økonom og er arkitekten bag "Håndværksrådets 13 bud på en SMV-venlig udbudspolitik".

Håndværksrådet er organisation for de små og mellemstore virksomheder i Danmark og har til formål at sikre virksomhederne de bedste betingelser for vækst og udvikling.

McDonald's Danmark A/S
Kennet Skyggelund Wienecke er udnævnt som ny økonomidirektør. Han har været ved McDonald’s siden 1997, hvor hans startede som medarbejder i restauranten i Nyborg og siden blev leder.

Reitan Distribution A/S
Tom Kristiansen er udnævnt som ny næstformand for bestyrelsen. Udtrådt af bestyrelsen er Kim Poulsen, som afløses af. Gry Aarnes.

Reitangruppen er Skandinaviens største spiller inden for servicehandel og har virksomhedskoncepter som Rema1000 og Edeka Danmark under sig.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079