23948sdkhjf

Staldlænge forvandlet til moderne pastafabrik

Durumhvede dyrkes nu på tiende år med stor succes på Frennegaard i Svaneke. Derfor har landmandsparret Finn Harrild og Susanne Bloch besluttet at indrette en staldlænge til hjemmelavet frisk pastaproduktion.
Pastariget er navnet på den nye virksomhed og pastaen, som bliver produceret er håndværksfremstillet, uden nogen former for kunstige tilsætningsstoffer.

Pastaen er udviklet i samarbejde med den danske pastaekspert Boris Koppel, der i 1989 modtog æresdiplomet fra Det Danske Gastronomiske akademi for sin friske pasta.

- Samarbejdet har resulteret i en helt unik pastakvalitet, som sagtens tåler sammenligning med de bedste fra Italien og den fremstilles i nogle spændende og anderledes varianter, skriver Pastariget i en pressemeddelelse.

Pastaen leveres foreløbig i varianterne: safran, chili, fuldkorn, malt, naturel, choko, ramsløg og spelt.

Pastaen forhandles på nuværende tidspunkt i en række bornholmske supermarkeder og kan ligeledes nydes på flere af øens restauranter. Herudover forhandles pastaen af Inco, Løgismose Vin og Dalgaard Supermarked i Hørsholm.

Kilde: Pastariget / www.pastariget.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063