23948sdkhjf

Carlsberg i betalernes Hall of Shame

Carlsbergs leverandører er ikke begejstrede for Carlsbergs nyeste tiltag. Man skyder betaling af regninger op til 120 dage. Dermed har Forum of Private Business i Storbritannien indlemmet øl-giganten i sin lidet flatterende Hall of Shame.
Carlsbergs nye tiltag med at skyde betaling af regninger op mod 120 dage vækker ikke begejstring hos bryggeriets leverandører. Derfor har Forum of Private Business (FPB) også straks optaget Carlsberg i sin lidet flatterende Hall of Shame for betalere. Det skriver Morning Advertiser i følge TV2 Finans.

De små leverandører kalder den nye strategi uhyrlig, da den truer dem på deres levebrød. FPB har derfor sendt et brev til Carlsbergs ledelse i Storbritannien, hvori man opfordrer Carlsberg til at betale sine regninger rettidigt.

- Carlsbergs utrolige betingelser betyder, at mange af dets leverandører kan vente i mere end fire måneder på betaling. Et lille firma med en stor ordre til Carlsberg kan sagtens komme i pengestrømsproblemer, mens der ventes på de penge, som skyldes, udtaler talsperson fra FPB, Matt Goodman, ifølge Morning Advertiser, og fortsætter:

- Det er klart uretfærdigt for forretningerne længere nede i forsyningskæden, som tvinges til at give rentefri kredit til dette multinationale selskab.

Carlsbergs ledelse henviser i debatten til nye betalingsregler, der lyder på 95 dage fra udgangen af måneden. Det er regler, der gælder for alle Carlsbergs leverandører, men man vil da finde en løsning, der er acceptabel for begge parter, såfremt de nye betalingsregler er helt uspiselige.

Kilde: TV2 Finans

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095