23948sdkhjf

Generationsskifte hos Domino Ink-jet A/S

Tiden er blevet moden til et generationsskifte i Domino Ink-Jet A/S. Tidligere adm. direktør fra Easyprint skal føre stafetten videre.
Mikkel Wichmann indtræder i Domino Ink-Jet A/S. Han kommer fra en stilling som administrerende direktør i Easyprint A/S, som er et 100 % ejet Domino Printing Science-selskab. Grundet sin tilknytning til Domino Printing Science, har Mikkel Wichmann et godt kendskab til Domino’s fulde produktsortimentet.

- Jeg har valgt at indtræde i Domino Ink-Jet A/S, da der er tale om en meget sund virksomhed med nogle stærke produkter. På baggrund af min erfaring fra Easyprint har jeg planer om at udvide Domino Ink-Jet A/S´s produktsortiment til også at omfatte andre teknologier, og vi vil i den nærmeste fremtid iværksætte en række aktiviteter rettet mod nye kunder, udtaler Mikkel Wichmann.

Udvidelse af personalestaben
Personalestyrken udvides desuden med Steen Leerberg som salgskonsulent og Tanja Sjørup-Nielsen som marketingschef. Steen Leerberg har været tilknyttet Domino Printing Science i kraft af sin stilling som TTO-produktspecialist, og hans tiltrædelse vil derfor give Domino Ink-jet A/S et markant kompetenceløft. Tanja Sjørup-Nielsen vil på baggrund af sin mangeårige erfaring med markedsføring af tekniske produkter være med til at løfte virksomhedens kommunikation.

Virksomhedens tidligere direktør Leif Rasmussen fortsætter i virksomhedens bestyrelse.

Domino Ink-jet A/S er totalleverandør inden for mærkningsudstyr til fødevare, drikkevare- og medicinalindustrien.

Kilde: Domino Ink-Jet A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094