23948sdkhjf

Ny profil til Domino

Domino er i dag meget mere end inkjet-teknologi. Derfor skifter totalleverandøren inden for mærkning, kodning og printerløsninger nu navn fra Domino Ink-Jet A/S til Domino Systems A/S.
Domino Ink-Jet A/S blev grundlagt i 1990, i en tid hvor mærkning og kodning primært handlede om inkjet-teknologi. I dag er Domino totalleverandør inden for mærkning og kodning og forhandler printere, der anvender så forskelligartede teknologier som inkjet, laser- og termo transfer. Herudover markedsfører virksomheden også etiketteringsanlæg og tilhørende softwareløsninger og man kan vist godt tillade sig at sige, at tiden er løbet fra virksomhedsnavnet.

Navneskifte pr. 1 december
Den 1. december skifter Domino Ink-Jet A/S derfor navn til Domino Systems A/S. ”Systems” refererer ifølge virksomhedens marketingchef Tanja Sjørup-Nielsen til deres alsidige produktsortiment og kompetencer inden for udformning af komplette mærknings- og kodningssystemer.

Relation til Domino Printing Science plc
Domino Systems A/S ønsker samtidig, at markere den danske virksomheds stærke relation til producenten af Domino-produkter, Domino Printing Science plc, og ændrer derfor den grafiske profil, således at virksomhedens udtryk er i overensstemmelse med resten af Domino-koncernens.

- Vores nye varemærke er solidt og dynamisk på samme tid og afspejler Domino Systems A/S's nøgleværdier, der handler om pålidelighed og kontinuerlig og innovativ produktudvikling. Et værdisæt som i øvrigt ikke har ændret sig i løbet af de sidste 19 år, udtaler Tanja Sjørup-Nielsen.

Kilde: Domino Systems A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078