23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Nyt bryggeri vil lave læskedrik af svampe

Vandkefirperler har indtil videre holdt famillien rask, tror opfinderen

I Nexø på Bornholm er et nyt mikrobryggeri på vej - det vil producere læskedrik af svampen kefir, der indeholder bakterier og enzymer, som er gode for tarmen, fortæller TV2 Bornholm på sin hjemmeside.

Produktet, som kokken Paulie Melnyk står bag, går under navnet Vandkefirperler.

- Siden vi begyndte at drikke læskedrikken hjemme hos os selv, er vi ikke blevet syge. Derfor kan man jo stadig blive syg, men min søn havde nogle tarmproblemer før, og dem har han ikke længere, siger Paulie Melnyk til tv-stationen.

Han regner med at kunne producere cirka 1.000 flasker af den alternative læskedrik om måneden, når han har lokalerne på plads.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.062|instance-web02