No Crap: Vores muligheder er uendelige

Forbrugere, forhandlere og eksperter er vilde med nordjysk popcorn-komet

- Vi har tænkt os at blive det samme for popcorn, som Bülow har været for lakridsen. Vores muligheder er uendelige.

Selv om hans popcorn kun har været i handelen i knap to uger, er optimismen enorm hos iværksætteren Tommy Jensen hos Nordic Gourmet Factory i Hjørring. Han er ikke et sekund i tvivl om, at popcornene med navnet No Crap Gourmet Popcorn er godt på vej til at blive et gigantisk hit både herhjemme og i udlandet.

Tommy Jensen og hans makker Michael Kristensen har i høj grad også noget at have optimismen i: Siden de delte smagsprøver ud på Formland-messen i Herning i februar, har de fået aftaler med 60 forhandlere landet over. No Crap-produktet er også allerede kommet til Norge, flere andre lande banker på, og i sidste uge fik varianten med lakrids et sølv-diplom hos The Liquorice Taste Award 2017 i København.

- Ja, vi har fået en bragende god start. Folk på Formland var helt vilde med vores popcorn, og på det tidspunkt kunne vi ikke engang levere, fordi vi endnu ikke havde en forseglingsmaskine til emballagen, fortæller Tommy Jensen til Food Supply.

Klar til at vælte en væg
På fabrikken i Hjørring råder Nordic Gourmet Factory over et par hundrede kvadratmeter, hvoraf cirka halvdelen er produktion. Og der er mulighed for at udvide ved at fjerne en væg ind til nabolokalerne, der står tomme. Det vil formentlig ske inden længe, vurderer Tommy Jensen, som er overbevist om, at han og Michael Kristensen skal have flere ansatte end den ene, der er nu.

- Vi vidste godt, at vi havde gang i noget godt. Men at det er blevet taget så godt imod, havde vi aldrig turdet drømme om.

- Nu skal vi i gang med at have bedre styr på vores logistik og produktionsapparatet. Vi kan ikke producere til et kæmpestort lager, for vi skal være sikre på, at popcornene er sprøde og friske, når folk åbner for dem. Derfor kører vi med kun fire måneders holdbarhed, siger den nordjyske iværksætter, der kun har kendskab til en enkelt konkurrent på gourmetpopcorn-markedet i Danmark - en bod i Tivoli i København.

Nye varianter er på vej
Hvad skal der til, for at popcorn er gourmet?

- Det handler om, at vi laver det hele i hånden, og at vi kun bruger de allerbedste råvarer. Og så er No Crap Gourmet Popcorn helt fri for konserveringsmidler, kunstige farver og kunstige smagsforstærkere, nævner Tommy Jensen.

Indtil videre findes popcornene i fem smagsvarianter, blandt andet med hindbær og med lakrids. Alle fem er karamelliserede, men nye varianter uden karamel er på vej. Den første bliver formentlig en cheddar-version, som fabrikken er i gang med at teste.

Udsalgsprisen for det nordjyske succesprodukt er 45 kroner for en halv liter.



Hold dig opdateret med Food Supply DK

Kommentarer

Mette H. Roussis
Godt gået Tommy !

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Chokoladekæde mister troen på center

Norsk pizzakomet vil åbne i Danmark - igen

Hakkekød trækkes tilbage

Varme bade til rodfrugter skal mindske madspild

EU vil begrænse plastik i miljøet og genbruge al emballage

Skuffende fødevaremarked forsøger igen: Der sker forbedringer i foråret

Nyhedsbrev

1

Det er snart helt slut for kæde af madbutikker

Blandede maderfaringer med kulturåret i Aarhus

Juicekæden i offensiven: Så mange skal åbne i 2018

Netto donerede over 250.000 måltider til socialt udsatte

Ny forskning skal fremme sunde bakterier i maden

Haarslev Industries vil runde 2,2 milliarder

Den fynske virksomhed sætter gang i en omfattende transformation.

Åbyhøj-firma på sukkerfrit eksporteventyr

Kendte restauranter rykker ind i ny terminal 2

Fødevarestyrelsen: Danske spædbørn går fri af fransk salmonellaskandale

Modermælkserstatning i 83 lande kan være salmonellaramt

Ugens grin: Kommunikation på russisk

Rørvig Dessert har brug for mere plads

- Vi er under pres, fastslår indehaver Morten Weidemann

Sall Whisky Distillery tager form

Tivoli åbner med restaurantfestival

Overskuddet faldt i Chr. Hansen trods omsætningsvækst

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Nu sortner det igen for lakridsentusiaster

Lakridsfestival vender tilbage i marts

Dansk babymad får comeback i Danmark

Lovemade er tilbage med helt nyt sortiment

Erhvervsliv raser over nøl i Skatteministeriet

Risiko for forurening fra mus i bagerbrød

Jysk cateringfirma har voldsomt vokseværk

Lufthavnsrestaurant nægter at lukke trods byggerod

Bite Copenhagen får ny direktør

Nyt juicekoncept klar i Fredericia

51 restauranter med i DinnerDays

1

Rekordmange direktører får karantæne

Slikhandler anker dom om millionbøde

Vodkaflaske til otte millioner kroner stjålet i København

Coca-Cola sender ny iste til Danmark

Just Eat havde rekordsalg 1. januar

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Følg Xcelgo på LinkedIn

Simas Filters A/S styrker salgsorganisationen

Scandrums A/S er valgt som emballage-partner

Det ny Cateringinventar.dk er online - Se vores nye hjemmeside

Ronnie er udlært elektriker hos EL:CON - og vil gerne lære endnu mere...

Vil elpriserne stige eller falde i 2018?

På næste tirsdag: Kom til gratis foredrag med Toke Kruse

Manicus Teknik olie/vand køler TAK/T

Fødevarelovgivning 2018

KUKA's investering i Device Insight giver spidskompetencer inden for IIoT-platforme

NORD DRIVESYTEMS udstiller på ANUGA Foodtec 2018

Temadag: Ensartet affaldssortering med fokus på plast input fra hele værdikæden

Hvordan sikrer du et bedre match i din rekruttering?

Dansk Procesventilation har færdiggjort centralstøvsuger til Abenas nye produktionslinje

En helt almindelig dag i vores udlejningsafdeling…

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

YASKAWA frekvensomformere hos ZF Danmark

Optimering af Sandpiper Membranpumper

Mangler dine tanke / beholdere skueglas? Så kontakt Mirit Glas

Vi er fuld gearet til industriens krav

ARCA - Præsentations video af vores stærke kapsling (elskab / monteringska...

Trykmåling og trykregulering hos Burkert Danmark

Rustfri Kompakt kugleventil

VPD ønsker alle et rigtig godt nytår!

Fornemt ministerbesøg hos PanPacs polske kunde

Send til en kollega

0.309