23948sdkhjf

No Crap: Vores muligheder er uendelige

Forbrugere, forhandlere og eksperter er vilde med nordjysk popcorn-komet

- Vi har tænkt os at blive det samme for popcorn, som Bülow har været for lakridsen. Vores muligheder er uendelige.

Selv om hans popcorn kun har været i handelen i knap to uger, er optimismen enorm hos iværksætteren Tommy Jensen hos Nordic Gourmet Factory i Hjørring. Han er ikke et sekund i tvivl om, at popcornene med navnet No Crap Gourmet Popcorn er godt på vej til at blive et gigantisk hit både herhjemme og i udlandet.

Tommy Jensen og hans makker Michael Kristensen har i høj grad også noget at have optimismen i: Siden de delte smagsprøver ud på Formland-messen i Herning i februar, har de fået aftaler med 60 forhandlere landet over. No Crap-produktet er også allerede kommet til Norge, flere andre lande banker på, og i sidste uge fik varianten med lakrids et sølv-diplom hos The Liquorice Taste Award 2017 i København.

- Ja, vi har fået en bragende god start. Folk på Formland var helt vilde med vores popcorn, og på det tidspunkt kunne vi ikke engang levere, fordi vi endnu ikke havde en forseglingsmaskine til emballagen, fortæller Tommy Jensen til Food Supply.

Klar til at vælte en væg
På fabrikken i Hjørring råder Nordic Gourmet Factory over et par hundrede kvadratmeter, hvoraf cirka halvdelen er produktion. Og der er mulighed for at udvide ved at fjerne en væg ind til nabolokalerne, der står tomme. Det vil formentlig ske inden længe, vurderer Tommy Jensen, som er overbevist om, at han og Michael Kristensen skal have flere ansatte end den ene, der er nu.

- Vi vidste godt, at vi havde gang i noget godt. Men at det er blevet taget så godt imod, havde vi aldrig turdet drømme om.

- Nu skal vi i gang med at have bedre styr på vores logistik og produktionsapparatet. Vi kan ikke producere til et kæmpestort lager, for vi skal være sikre på, at popcornene er sprøde og friske, når folk åbner for dem. Derfor kører vi med kun fire måneders holdbarhed, siger den nordjyske iværksætter, der kun har kendskab til en enkelt konkurrent på gourmetpopcorn-markedet i Danmark - en bod i Tivoli i København.

Nye varianter er på vej
Hvad skal der til, for at popcorn er gourmet?

- Det handler om, at vi laver det hele i hånden, og at vi kun bruger de allerbedste råvarer. Og så er No Crap Gourmet Popcorn helt fri for konserveringsmidler, kunstige farver og kunstige smagsforstærkere, nævner Tommy Jensen.

Indtil videre findes popcornene i fem smagsvarianter, blandt andet med hindbær og med lakrids. Alle fem er karamelliserede, men nye varianter uden karamel er på vej. Den første bliver formentlig en cheddar-version, som fabrikken er i gang med at teste.

Udsalgsprisen for det nordjyske succesprodukt er 45 kroner for en halv liter.

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078