No Crap: Vores muligheder er uendelige

Forbrugere, forhandlere og eksperter er vilde med nordjysk popcorn-komet

- Vi har tænkt os at blive det samme for popcorn, som Bülow har været for lakridsen. Vores muligheder er uendelige.

Selv om hans popcorn kun har været i handelen i knap to uger, er optimismen enorm hos iværksætteren Tommy Jensen hos Nordic Gourmet Factory i Hjørring. Han er ikke et sekund i tvivl om, at popcornene med navnet No Crap Gourmet Popcorn er godt på vej til at blive et gigantisk hit både herhjemme og i udlandet.

Tommy Jensen og hans makker Michael Kristensen har i høj grad også noget at have optimismen i: Siden de delte smagsprøver ud på Formland-messen i Herning i februar, har de fået aftaler med 60 forhandlere landet over. No Crap-produktet er også allerede kommet til Norge, flere andre lande banker på, og i sidste uge fik varianten med lakrids et sølv-diplom hos The Liquorice Taste Award 2017 i København.

- Ja, vi har fået en bragende god start. Folk på Formland var helt vilde med vores popcorn, og på det tidspunkt kunne vi ikke engang levere, fordi vi endnu ikke havde en forseglingsmaskine til emballagen, fortæller Tommy Jensen til Food Supply.

Klar til at vælte en væg
På fabrikken i Hjørring råder Nordic Gourmet Factory over et par hundrede kvadratmeter, hvoraf cirka halvdelen er produktion. Og der er mulighed for at udvide ved at fjerne en væg ind til nabolokalerne, der står tomme. Det vil formentlig ske inden længe, vurderer Tommy Jensen, som er overbevist om, at han og Michael Kristensen skal have flere ansatte end den ene, der er nu.

- Vi vidste godt, at vi havde gang i noget godt. Men at det er blevet taget så godt imod, havde vi aldrig turdet drømme om.

- Nu skal vi i gang med at have bedre styr på vores logistik og produktionsapparatet. Vi kan ikke producere til et kæmpestort lager, for vi skal være sikre på, at popcornene er sprøde og friske, når folk åbner for dem. Derfor kører vi med kun fire måneders holdbarhed, siger den nordjyske iværksætter, der kun har kendskab til en enkelt konkurrent på gourmetpopcorn-markedet i Danmark - en bod i Tivoli i København.

Nye varianter er på vej
Hvad skal der til, for at popcorn er gourmet?

- Det handler om, at vi laver det hele i hånden, og at vi kun bruger de allerbedste råvarer. Og så er No Crap Gourmet Popcorn helt fri for konserveringsmidler, kunstige farver og kunstige smagsforstærkere, nævner Tommy Jensen.

Indtil videre findes popcornene i fem smagsvarianter, blandt andet med hindbær og med lakrids. Alle fem er karamelliserede, men nye varianter uden karamel er på vej. Den første bliver formentlig en cheddar-version, som fabrikken er i gang med at teste.

Udsalgsprisen for det nordjyske succesprodukt er 45 kroner for en halv liter.



Hold dig opdateret med Food Supply DK

Kommentarer

Mette H. Roussis
Godt gået Tommy !

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Konservesfabrik klar til at score kassen

Bornholmsk mad overtager et fly

Dina har overtaget et kæmpestort køkken

Kendt chefkok er stoppet på berømt hotel

To firmaer laver ny fælles-chokolade

- Digitalisering er fødevareklyngens guldæg

Stjernekok overtager efter Michaud på Brøndums Hotel

Dansk Cater omrokerer

Coop klar med måltidskasser

Bryggerikoncern fyrer direktør efter fem måneder

Avis: Arla bejler til Australiens største mejeri

Selv kødproducenterne satser nu på mad uden kød

Sådan får man succes med nye fødevareprodukter

Udslip på sukkerfabrik gjorde ansatte dårlige

75.000 grønne mælkekasser har fundet vej tilbage til Arla

Mange tusinde mælkekasser forsvinder hvert år, og det koster mejeriproducenten store summer.

Ugens grin: Dårlige manerer

1

De brygger på et nyt bryghus

Frederikshavner og thybo er langt fremme med planer om nyt bryghus i Frederikshavn

Krabbefestival skal gøre krabber populære

Ordre ud af det blå

Danhatch køber kyllingerugeri i Frankrig

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Tyskere strømmer til vestjysk whisky-by

52 ledige har fået job på Danish Crown

Spiritus forgylder stenrig familie

På tre år har Just Karberg hentet 230 millioner kroner ud til sig selv

Eksport fylder for lidt blandt iværksættere

Rotte lukker Aalborg Street Food

Møl-bøvl driller brødproducent

Billund Aquakultur slår igennem i USA

Hemmelige tal: Coop taber millioner på dagligvarekæder

Spiritus-importør sætter milliard-rekord

Lidl ændrer emballage efter forbrugerstorm

Uge 36: Ind og ud af branchens bestyrelser og direktioner

Burgeren fejrer 40 års jubilæum i Danmark

Cocio med global appel

"Vi har lært en masse af Cocio"

Dansk spritfabrik skifter navn

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Nidec og Ølgod Elektro lancerer en ny leveringsstrategi med 24/7 service

Sikkerhedsscanner med 8 sikkerhedsfelter til både Ethernet/IP og PROFINET interface

Overvågning og styring af elektricitet

NYHED! 70 - 80L ”RECYCLING´s AFFALDSSPANDE” - Sensorstyret - Udført i kraftig rustfrit stål.

JLM teknik glæder sig til HI 2017

Effektive lavtryksvaskere til maskiner, komponenter og installationer

Stigende krav til medicoindustrien – anbefalingen er: Gå i gang med det samme

Fyldemaskiner fra Trepak International AB

Vil du skridtet videre med Autodesk Vault? - deltag på kurset Autodesk Vault Workgroup d. 11/10

Få op til 30.000 kr. for din gamle kompressor ved køb af ny!

En vegetarburger som aldrig før!

Læs de sidste nyheder fra Diatom A/S

DAN-doors modtager den højeste kreditvurdering

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Tekstilkanaler med dyser får luften ned i opholdszonen

Tilskud til energibesparende projekter

SEW-EURODRIVE “Afhentnings- og leveringsservice”

YASKAWA ie4++ supersparemotor og en inverter

Optimering af Sandpiper Membranpumper - hi messen

Opnå økonomiske fordele og mere tilfredse kunder

Fendere og fendersystemer fra WILLBRANDT Gummiteknik

Kemisk hærdet glas fra Mirit Glas

Ny hjemmeside og logo – samme identitet

Slibemaskine MADO MNS630 står for højeste kvalitet

Lagafors Rengøringsudstyr

Send til en kollega

0.232