23948sdkhjf

Carlsberg usikker på fodboldsponsorat

Bryggeriet er tæt på at forlænge et sponsorat med det engelske fodboldforbund. Forhandlingerne er dog endnu ikke på plads, fordi Carlsberg er usikker på sponsoratets værdi.
Den engelske FA Cup-finale i fodbold, der rangerer blandt verdens mest kendte sportsbegivenheder, sagde op til denne sæson farvel til én af sine sponsorer; energiselskabet E.On.

Det engelske fodboldforbund gik herefter på jagt efter en afløser, og avisen The Telegraph berettede forleden, at forbundet allerede har fornyet aftalerne med en række af de øvrige sponsorer; herunder Carlsberg.

Ifølge Jyllandsposten er intet dog underskrevet endnu – angiveligt fordi Carlsberg er lidt usikker på aftalens pr-værdi, der kan svinge meget fra år til år:

- Der er ingen tvivl om, at hvis et af de fire tophold i Storbritannien - Manchester U, Chelsea, Arsenal eller Liverpool - er blandt finalisterne, har det en stor værdi. Så er det rigtig god markedsføring af Carlsberg i især Asien. Men står finalen mellem Portsmouth og Fulham, er værdien en hel del lavere, siger en anonym kilde hos Carlsberg til avisen.

Bryggeriet er i forvejen i forhandlinger om en forlængelse af den pt. længstløbende sponsoraftale i engelsk fodbold; hovedsponsoratet hos Liverpool FC, som har haft Carlsberg-logoet på trøjen de seneste 18 år.

Kilde: Jyllands-Posten

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078