Poul Agger tog Food Innovator Award

Stifteren af Naturli’ Foods og Soy4you blev årets fødevareinnovatør

Serieiværksætteren Poul Agger blev torsdag hædret med årets Food Innovator Award, der blev uddelt ved Danish Food Clusters årlige konference A Great Day for Food Innovation i Aarhus.

Poul Agger er stifter af både Naturli’ Foods og Soy4you, og han vandt prisen i et stærkt felt af indstillede kandidater fra alle dele af fødevareklyngen.

Formanden for Danish Food Cluster, Esben Laulund fra Chr. Hansen, kaldte årets valg usædvanligt svært:

Det var et særdeles stærkt felt, og bestyrelsen var ude i tre valgrunder, før vi havde en vinder. Så det er en særlig udmærkelse at blive nummer et i år, men Poul Agger er også en særlig inspirationskilde. Ikke alene har han vist en særlig evne til at omsætte en trend til innovativ forretning, han har også banet vejen frem for bæredygtig produktion af proteiner, konstaterede Esben Laulund.

En anerkendelse fra klyngen
Poul Agger, der for nylig solgte sin seneste virksomhed, Soy4you, til Orkla, lagde ikke skjul på, at prisen har en særlig værdi for ham - ikke mindst fordi det er en anerkendelse fra fødevareklyngen.

- Og selv om jeg er gammel nu, så ved jeg, at innovation er vigtigt i fremtiden. Derfor vil jeg gerne være mentor for unge mennesker i branchen, nævnte prismodtageren i sin takketale.

Poul Agger var oppe imod 11 kandidater fra mange forskellige typer af virksomheder og brancher inden for fødevareindustrien. Han fik overrakt prisen af sidste års vinder, KMC-direktør Nicolai Hansen.

De øvrige 11 nominerede var:

Alex Højrup Munch, medejer, Stauning Whisky
Anders René Jensen, salgsdirektør ved Rema 1000 Danmark
Bent Graakjær, kok, hotelejer og gastronomisk iværksætter
Britta Tarp, ejer og CEO ved Skarø Is
Carl-Bjarne Mikkelsen, Innovations- og eksportdirektør hos Easis
Henrik Ladefoged, administrerende direktør, Marel
Henrik Rendbøl, CEO ved Møllerup Gods
John Gynther, Premium Food Manager ved Arla Unika, Arla Foods
John Smedegaard, administrerende direktør ved Ceptu ApS
Knud Vindfeldt, COO ved Chr. Hansen A/S
Thomas Hecht Olsen, R&D manager ved NGI A/S

A Great Day for Food Innovation er en årlig event, der holdes af Danish Food Cluster, og som har til formål at sætte fokus på innovation i fødevaresektoren. På dette års konference var der fokus på nye redskaber til brug i det daglige arbejde i fødevaresektoren.

Mere om: Poul Agger


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Usædvanlig læskedrik klar i Nexø

Glyngøre Shellfish frygter for livet

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Arla-bøvl rammer nu kølediskene

Bagerprodukter går som varmt brød

Eksperter lærer fra sig om emballage

Vilsund satser på kvalitet og bæredygtighed

Ny teknologi skal sikre, at Vilsund Blue fortsat kan være med i toppen af markedet for muslinger på verdensplan

Carlsberg-direktør ny formand hos DI Fødevarer

Søren Brinck erstatter Rynkebys Jørgen Dirksen

Økologiske muslinger på line

- Der er plads til masser af nye produkter

Fødevarefolk blev klogere på fremtidens marked, hvor spild- og specialprodukter bliver stort

- Vi ser et kæmpepotentiale i fødevarebranchen

Hospitalsscanning kan nu rykke ud i fødevarebranchen

Flensted bygger til for 25 millioner

Udvidelse skal give plads til helt nye produkter

Mejerieksporten buldrer derudad

Ny rekord i årets første seks måneder

Nordjyske kokke sejrede i København

International Food Contest sætter smag i højsædet

Fødevareklyngen klar med ny forskningsstrategi

Bornholmsk mad overtager et fly

Konservesfabrik klar til at score kassen

Dina har overtaget et kæmpestort køkken

2

Kendt chefkok er stoppet på berømt hotel

To firmaer laver ny fælles-chokolade

- Digitalisering er fødevareklyngens guldæg

Dansk Cater omrokerer

Coop klar med måltidskasser

Ordre ud af det blå

Eksport fylder for lidt blandt iværksættere

Rotte lukker Aalborg Street Food

Møl-bøvl driller brødproducent

Billund Aquakultur slår igennem i USA

Hemmelige tal: Coop taber millioner på dagligvarekæder

Spiritus-importør sætter milliard-rekord

Lidl ændrer emballage efter forbrugerstorm

Uge 36: Ind og ud af branchens bestyrelser og direktioner

Burgeren fejrer 40 års jubilæum i Danmark

Cocio med global appel

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Har du udfordringer med emballage til e-handel?

HI 2017

Rejsegilde på seks nye haller i Lindø Industripark

NY VIDEO: Fordelene ved ManSafe SRL faldblokke på ét minut

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Pilz har ansat Søren Jauernik som maskinsikkerhedskonsulent

Oplev en verdensnyhed!

Nyeste pip fra 3D-print ekspert

Så kan bakterier, vira og svampesporer godt pakke sammen

Lenze udvikler løsninger til næste generation af lagerhåndteringssystemer

Mød RMIG på hi17

LEO LOCATIVE er effektiv og enkel varetransport!

Ara-El præsenterer Lovatos knap- og switchserie

Invitation til HI - Messe

NYHED! 70 - 80L ”RECYCLING AFFALDSSPANDE” - Sensorstyret - Udført i kraftig rustfrit stål.

Den nye Pro One blæsepistol reducerer støjniveauet med op til 69%

Kapselpåsætter fra Trepak International AB

Har du styr på EMC i din tavle.

Skab din næste forretningsídé i fællesskab

Oplev automatiseret 3D scanning på hi17

Hewikut A/S Microcement

Tysk bryggeri skaber idelle & hygiejniske forhold med affugtning

CO2 neutralt website

Sanistål satser på markedet for blankt stål

International Food Contest sætter smag i højsædet på hi-messen

Send til en kollega

0.226