23948sdkhjf

Carlsberg stopper som sponsor for Liverpool FC

Carlsberg stopper som trøje-sponsor for Liverpool FC, når den nuværende kontrakt udløber med udgangen af juli 2010.
Carlsberg har sponseret Liverpool siden 1992 og har gennem de seneste seks måneder gennemført nye forhandlinger med klubben. Det er dog ikke lykkedes at nå til enighed om betingelserne for en fornyelse af kontrakten.

Carlsberg vil dog fortsat i høj grad være involveret i international og engelsk fodbold, hvor Carlsberg forleden har fornyet et fireårigt sponsorat af Football Association (FA), som omfatter det engelske landshold, FA Cup og Wembley Stadium, skriver bryggeriet i en pressemeddelelse.

Jørgen Buhl Rasmussen, President & CEO for Carlsberg Gruppen, siger:

- Vi har haft et langt, succesfyldt og udbytterigt samarbejde med Liverpool FC. Men vi har vurderet kontrakt-betingelserne og har besluttet ikke at forny trøje-sponsoratet. Sammen med Liverpool håber vi at finde alternative muligheder for at fortsætte vores partnerskab og samarbejde.

- Carlsberg har et fremragende samarbejde med Liverpool. Vi ønsker dem alt det bedste med deres nye trøje-sponsor, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med dem i fremtiden. Vi er en vigtig del af international og engelsk fodbold. Vores seneste sponsoraftale med Football Association viser vores engagement inden for den sport, siger Keld Strudahl, International Marketing Director, Carlsberg.

- Vi er taknemmelige for Carlsbergs støtte gennem de seneste 17 år. Vi har haft et fremragende samarbejde med dem, og vi forhandler nu med Carlsberg om at fortsætte dette samarbejde gennem forskellige partnerskaber, lyder det fra Christian Purslow, Managing Director for Liverpool FC.

Kilde: Carlsberg

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094