23948sdkhjf

Scanpack venter besøg fra 50 lande

Næsten 500 udstillere fra 25 lande samles den 20.-23. oktober på Scanpack 2009, der er Skandinaviens største udstillingsvindue for emballageindustrien.
Messearrangørerne melder om stor interesse og venter besøg fra op mod 50 lande.

- Det er klart, at industrien ser frem til at komme til Göteborg. Det var tre år siden sidste gang, og interessen vokser hver dag. Vi forventer, at besøgende fra 50 lande! siger Siv Edlund, Senior Advisor.

Rumænien udstiller for første gang, og de baltiske stater i Litauen i spidsen og Indien har sin egen pavillon på messen. Japan er repræsenteret ved to delegationer af besøgende fra landets emballageindustri.

- Fra en temmelig langsom start på grund af recessionen, er presset nu øget betydeligt, konstaterer Siv Edlund og fortsætter:
- Man kan se, at branchen som helhed er mere optimistiske end sidste forår. Selvom ikke alle har genvundet troen, er der allerede nu tegn på, at Scanpack 2009 bliver næsten lige så omfattende - både på udstiller- og besøgstal - som sidste udstilling i 2006. Det var svært at tro så sent som for et par måneder siden, forklarer hun.

Fakta om Scanpack
Scanpack arrangeres for 16. gang og er Skandinaviens førende messe for emballageindustrien. Messen løber af stabelen hvert tredje år. I 2006 tiltrak messen 536 udstillere fra 38 lande. 17.770 besøgende fra 57 lande lagde vejen forbi.

Tip os om nyheder på messen!
Redaktionen på Food Supply er meget interesseret i at høre fra messens danske udstillere. Hvad udstiller I med og hvad forventer I at få ud af messen? Har I som virksomhed planer om at tage til Scanpack som besøgende, hører vi også gerne fra jer på redaktionen@food-supply.dk

Kilde: Scanpack

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078