23948sdkhjf

Ny direktør for Dansk Fødevare Forum

Dansk Fødevare Forum har ansat Caroline Rantzau som ny direktør.
Caroline Rantzau har solid erfaring fra fødevare- og kommunikationsbranchen, idet hun har lavet PR og kommunikationsløsninger for danske og internationale virksomheder hos en række førende bureauer i Danmark.

Med ansættelsen af den nye frontfigur ønsker Dansk Fødevare Forum at styrke organisationen og samarbejdet på tværs af Danmark og i Øresundsregionen, da Caroline rantzau både vil arbejde fra kontoret på Blåkildevej i Hobro og i Dansk Fødevare Forums nyetablerede afdeling på Christianshavn i København.

- Caroline vil arbejde for at øge kendskabet til Dansk Fødevare Forum, bl.a. igennem en række nye konferencer, og samtidig fokusere på at indgå nye partnerskaber med relevante samarbejdspartnere, så Dansk Fødevare Forum kan fungere som en synlig og aktiv medspiller for hele fødevarebranchen i Danmark, lyder det i en pressemeddelelse.

En af de første konferencer på dagsordenen er Food Online , hvor der fokuseres på fødevareindustriens muligheder for handel og markedsføring på nettet.

Den hidtidige direktør, Werner Kofod Nielsen, fortsætter som bestyrelsesmedlem i Dansk Fødevare Forums bestyrelse, hvorfra han fortsat vil bidrage med sin mangeårige viden på området.

Kilde: Dansk Fødevare Forum

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093