23948sdkhjf

Kæmpe madmarked åbner i Aalborg

Aalborg Street Food slår snart dørene op i Vestbyen.

Kr. Himmelfartsdag, torsdag 25. maj, åbner Nordjyllands største Street Food marked på Skudehavnsvej 35-37 i Aalborg Vestby.

Et team bestående af Morten Pedersen, Isabel Enevoldsen og Thomas Færch har lejet sig ind i hallerne som Boform tidligere benyttede til produktion af køkkeninventar.

Det er en erfaren trio, der står bag Aalborg Street Food The Lighthouse, som madmarkedet kommer til at hedde.

Kæresteparret Isabel og Morten har siden 2015 været ejer af The Mexican Donkey og startede med en foodtruck, der har deltaget i diverse madmarkeder rundt om i København og været på diverse festivaler. I 2016 udvidede de aktiviteterne og fik en stand på Aarhus Street Food. Tredjemanden Thomas er medejer af Duck It på Aarhus Street Food, og han har desuden erfaring med event-branchen.

Thomas Færch vil i øvrigt selv drive et køkken på Aalborg Street Food The Lighthouse.

- Vi kommer til at skabe en arbejdsplads for køkkeniværksættere, der alle har en drøm om at være selvstændige og samtidig være en del af et fællesskab med et godt fundament, hvor der er plads til en masse spændende madkoncepter. Vi har høstet værdifulde erfaringer fra Aarhus Street Food og er helt parate til at tackle de udfordringer, man møder, når et stort madmarked skal etableres, og 20 køkkener skal spille sammen, Vi har selv oplevet, hvor stor en succes det er i Aarhus og er overbeviste om, at det samme vil være gældende i Aalborg, siger Isabel Enevoldsen.

Skal skabe liv og stemning
Der arbejdes på højtryk i hallerne på Skudehavnsvej for at få rammerne i orden, og nu søger man efter køkkeniværksættere fra Aalborg og omegn, som vil være med til at skabe liv og stemning i Skudehavnen. Køkkenkoncepterne skal repræsentere mad fra det meste af verden og være så varieret som muligt.

- Vi lægger vægt på, at køkkenkoncepterne er autentiske samt bruger gode, sunde og lokale råvarer. Prisen skal være fornuftig, så det henvender sig til alle grupper af borgere. Alle køkkenkoncepter skal kunne tilbyde en ret til 50 kroner i sit sortiment. For at det kan lykkes, skal vi finde de rigtige køkkeniværksættere, der har en passion for mad og en drøm om at skabe et fællesskab, hvor kvalitet, folkelighed og hyggelig atmosfære gennemsyrer Skydehavnen. Det er ikke nødvendigt at være uddannet kok og have mange års erfaring, så længe man bare brænder for at lave mad, pointerer Isabel Enevoldsen.

Aalborg Street Food The Lighthouse har grønne områder og Limfjorden som nærmeste nabo, så konceptet kan vise sig at blive et tilløbsstykke.

- Der skal være plads til alle - studenter på SU, småbørnsfamilier, pensionister, mødregrupper, ja ganske enkelt folk af alle slags. Der er mad for enhver smag, og når man har forsynet sig ved køkkenerne, kan man finde sammen og nyde maden ved langborde. Vi har også i tankerne at lave forskellige events og spændende arrangementer i løbet af året, fortæller Thomas Færch, der også opfordrer studerende og andre at følge med på facebook-siden, hvis man skulle være interesseret i at blive en del af Aalborg Street Food The Lighthouse.

- Det er ikke alene køkkeniværksættere, der søges. Der skal også bruges personale til rengøring og til at passe barerne, ligesom de fleste af køkkenerne også vil have brug for ansatte, slutter Thomas Færch.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094