23948sdkhjf

Klimax fortsætter opkøbsbølge

Klimax har gennemført sin hidtil største akkvisition ved opkøb af Wäsch systems & Labels GmbH ved Hannover.
Der er tale om et nyetableret selskab, som med overtagelse den 15. oktober 2009 har erhvervet alle aktiver fra Wäsch Etiketten GmbH under konkurs.

Wäsch Etiketten GmbH kom i økonomiske vanskeligheder i slutningen af 2008 – ikke som følge af driften - men på grund af særlige forhold omkring den tidligere ejer, og derfor måtte selskabet indgive konkursbegæring i januar i år.

Selskabet omsatte ca. 20 mio. Euro i 2008 og beskæftigede omkring 120 medarbejdere. Konkursboet har gennemført første fase af en turnaround i selskabet. Der er nu kun ansat godt 50 medarbejdere, og omsætningen andrager omkring 12 mio. Euro på årsbasis. Konkursboet har haft et tilfredsstillende overskud i det sidste halve år, hvilket er meget usædvanligt for et konkursbo, men det viser selskabets styrke og position i markedet.

- Wäsch passer perfekt ind i strategien for Klimax. Med en central beliggenhed ved Hannover vil selskabet blive centrum for den ekspansion, som Klimax ønsker at gennemføre i Tyskland, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Akkvisitionen styrker selskabets muligheder for betjening af store paneuropæiske kunder, og det er forventningen, at omsætningen efter en konsolideringsperiode i 2010 igen vil stige.

Selskabet har et bredt produktprogram og råder over et stort og godt produktionsapparat. Udover at producere almindelige etiketter til mange brancher, har man en stor produktion af A-4 labels til kontormarkedet, og derved ligner Wäsch Klimax’ datterselskab Stampiton i UK. Samlet bliver Klimax gruppen en betydelig spiller på dette markedsområde.

Selskabet vil indtil videre blive ledet af Preben Hadberg, der indtil for 2 år siden var administrerende direktør i Klimax. Det er hensigten, at ansætte en lokal direktør for selskabet i løbet af 2010.

Kilde: Klimax

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096