23948sdkhjf

Mejerikoncernen Milko fortsætter de gode takter

Den svenske mejerikoncern Milko har netop offentliggjort regnskab for årets første otte måneder, der sluttede med et overskud på 30,3 mio. sek. Det skal sammenlignes med et underskud for samme periode sidste år på 27,8 mio. sek.
Rationaliseringer samt et øget salg af fløde og frugtyoghurt har været med til at sikre mejerikoncernen Milko fortsat fremgang. Det netop offentliggjorte regnskab for årets første otte måneder viser gode takter.

- Det er selvfølgelig glædeligt at kunne præsentere et stærkt regnskab i lyset af mejerimarkedets ekstremt hårde situation. Allerede i foråret så vi beviser på, at koncernens strategi begyndte at levere de nødvendige resultater, og nu kan vi roligt sige, at Milko har gennemgået en turn-around. Nu fortsætter omstillingen i koncernen mod øget regional profilering og fortsatte omkostningsbesparelser, siger Milkos adm. direktør Eric Gumabon.

Milkos resultat efter de første otte måneder ligger på 30,3 mio. sek. sammen lignet med et underskud på 27,8 mio. sek. for samme periode i 2008.



Kilde: Milko

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093