23948sdkhjf

Storstilet erhvervspark-projekt fortsætter trods konkurs

Tidligere på året gik udviklingsselskabet Landmark konkurs, men udviklingen af Lysholt Parken i Vejle, som var blandt selskabets projekter, fortsætter ufortrødent. Næste etape omfatter et FoodTech House og en Medicopark.
I disse år er Lysholt Parken, en erhvervspark med 4.000 arbejdspladser, ved at skyde op i det nordlige Vejle.

Foreløbigt er der opført et klyngehus på 5.500 m2 ud af de i alt 117.500 m2, som det er planen at opføre. Tidligere på året gik Landmark A/S, der har stået for udviklingen af området, imidlertid konkurs, men det betyder dog ikke, at den videre udvikling af projektet er skrinlagt.

Landmarks arbejde er nemlig overtaget af Lysholt Erhverv A/S, der siden begyndelsen har været partner på projektet:

- Landmark er helt ude af projektet. Nu står vi selv bag det hele. Vi skal udvikle projektet, og det gør vi i samarbejde med Vejle Kommune, Vejle Boldklub og GateWay E45, Danmarks Transport Center A/S og en række eksperter, siger Steen Bagger-Sørensen, der er direktør i Vecata A/S; investeringsselskabet bag Lysholt Erhverv, til dagbladet Børsen.

FoodTech House og Medicopark
De næste etaper kommer til at omfatte et FoodTech House og en Medicopark. Førstnævnte er ved at blive udviklet i tæt samarbejde med Symbion, Syddansk Universitet og en række fødevarevirksomheder. Det skal efter planen indeholde kontorer til virksomhederne samt blandt andet testkøkken og et smagspanel.

Medicoparken udvikles i samarbejde med Previa Sundhed og Vejle Boldklub og kommer til at omfatte blandt andet sundhedsklinikker træningsfaciliteter og patienthotel.

- Parken skal rumme faciliteter til dem, der allerede dyrker sport og lever sundt, og til dem, der trænger til at få deres livsstil set efter i sømmene – og dem, der er fysisk besværede eller handicappede, siger Jørgen Andersen, administrerende direktør i Lysholt Erhverv.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078