23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Vilsund Blue nomineret til international fødevarepris

Når den nordjyske muslingeproducent Vilsund Blue deltager i fødevaremessen Seafood Expo Global i Bryssel sidst i april, er landets største skaldyrsproducent  nomineret til en pris.

Vilsund Blue er i finalen ved Seafood Excellence Global Awards 2017 med ”Smoked Blue Mussels”, der er et produkt i en ny planlagt serie ”Vilsund Blue Bites”.

- Der er tale om et ”Ready To Eat” produkt, som kan spises som en kold snack eller opvarmes i emballagen. Opvarmning sker i en mikrobølgeovn og når den er klar, fløjter en ventil i emballagen, fortæller adm. direktør Søren Tjørnelund Mattesen, Vilsund Blue A/S.

Udover ”Smoked Blue Mussels” forventer Vilsund Blue også at lancere både ”Ginger”, ”Garlic” og ”Hot” smagsvarianter i den nye serie.

- Med dette produkt, forventer vi at ramme et nyt segment på de europæiske markeder. Et segment der værdsætter et sundt, magert og velsmagende mellemmåltid eller snack i modsætning til mange af de kendte typer snack, der findes på markedet, udtaler Marketing og logistikchef Uffe Appelon Petersen.

Vilsund Blue har siden 2013 været i finalen ved Seafood Excellence Global Awards hvert år, og vandt en af hovedpriserne i 2014 med produktet ”Mussel Powder”, der er en naturlig smagsforstærker til brug i fødevareindustrien samt restaurations- og hotelbranchen.

Hvorvidt Vilsund Blue A/S vinder prisen igen afgøres tirsdag 25. april i Bryssel.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.24|instance-web02