23948sdkhjf

Ministerbesøg på Food College

Fødevareminister Eva Kjer Hansen havde flere udenlandske kollegaer med til et arrangement på Food College Aalborg for at se demonstrationen af et nyt banebrydende system inden for sporbarhed af fødevarer.
Nordjysk Fødevare Netværk, NFN, har udviklet systemet Foodtag, der beskriver et fødevareprodukts sporbarhed. Ved at indtaste et nummer kan kunden spore produktets herkomst og historik og det er banebrydende og åbner op for mange muligheder inden for kvalitet, fødevaresikkerhed, oprindelse og ingredienser, skriver Nordjyske Ugeaviser.

- Projektet om fødevarer og sporbarhed, som er et samarbejde mellem Region Nordjylland, Fødevareministeriet og Food College Aalborg blev omsat fra teori til praksis gennem tilberedning af en menu, der var sporbarhed på. Vi er glade for at kunne gennemføre projektet omkring fødevarer og sporbarhed. Formålet har været at indføre vores undervisere på Food College Aalborg i brugen af systemet, som de efterfølgende vil bruge i undervisningen, fortæller Lars Mahler, direktør for Tech College Aalborg.

De fremmødte minstre kunne følge råvarernes sporbarhed på storskærm samtidig med de blev præsenteret for de forskellige retter.

Kilde: Nordjyske Ugeaviser

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095