23948sdkhjf

Danisco rost for oplysninger om klimatiltag

For andet år i træk figurerer Danisco på CDPs Carbon Disclosure Leadership Index - listen over virksomheder, der er særligt gode til at oplyse om deres klimaforandringstiltag. Danisco ligger nr. 14 på listen for Norden.
For andet år i træk er Danisco blevet optaget i CDP’s Carbon Disclosure Leadership Index (CDLI). Virksomheder rangerer i forhold til deres oplysninger om klimaforandringstiltag, og en høj placering er udtryk for god, intern datastyring og forståelse for problemstillinger om klimaændringer, der påvirker virksomheden.

CDLI omfatter de 10% bedst placerede blandt 200 nordiske virksomheder udvalgt på baggrund af en analyse af svarene på CDP’s spørgeskema fra 2009, der fokuserede på udledningen af drivhusgasser, mål for udledningsreduktion og risici og muligheder i forbindelse med klimaforandringerne.

Danisco er placeret som nummer 14 på indekset.

Administrerende direktør Tom Knutzen udtaler:
- Jeg er stolt over og glad for at se, at vi rangerer blandt de 10% højst placerede virksomheder i Norden. Det vidner om, at vi har en god forståelse for, hvorledes klimaændringerne har og vil få indflydelse på vores forretning i fremtiden. Vi sætter en ære i at rapportere åbent og ærligt om vores forbrug og vores emissioner. Først når disse data er kendt, kan vi forholde os konstruktivt til de risici og muligheder klimaændringerne medfører såvel globalt som for de enkelte af vores virksomheder.

Paul Dickinson, administrerende direktør for Carbon Disclosure Project, kommenterer:
- Virksomheder, der optages i Carbon Disclosure Leadership Index, anerkendes for deres svar til CDP, som viser en god forståelse for, hvordan klimaforandringerne har og fortsat vil få indflydelse på deres virksomhed. De virksomheder, der kontrollerer deres risici og udledning i dag og udnytter mulighederne for at fremstille CO2-venlige produkter og ydelser, vil have de bedste muligheder for fremgang i en CO2-lav økonomi.

The Nordic 200 Report, herunder de virksomheder der er optaget i Carbon Disclosure Leadership Index, blev præsenteret på Carlsberg Museum i København den 27. oktober 2009.

Kilde: Danisco

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095