23948sdkhjf

Fødevarernes oase ser dagens lys

Den københavnske ejendomsudvikler Jeudan investerer 70 mio. kroner i en ny spændende indkøbsmulighed ved en af byens hovedpulsårer. I samarbejde med Københavns Kommune skal Israels Plads omdannes til en fødevarernes oase.
I samarbejde med Københavns Kommune virkeliggør Jeudan nu planerne om et levende torvemiljø på Israels Plads.

Jeudan investerer 70 mio. kroner til opførelse af hallerne efter et godkendt projekt og vil i foråret 2011 udleje 60-80 stadepladser i og ved Torvehallerne.

De kommende Torvehaller i København vil byde på en bred vifte af fødevarer, præsenteret i traditionel markedsstil. Hermed minder projektet om lignende torvehaller i store byer i de nordiske lande, England og en række lande i Sydeuropa.

Projektets vision er at forvandle Israels Plads til markedsplads, at skabe en fødevarernes oase. Med to søjlebårne torvehaller - en til grøntsager og frugt, en anden til kød, fisk, ost og brød. Imellem dem et stort pladsrum med træer, bænke og tre rækker udendørs stadepladser, hvor mindre producenter fra hele Danmark kan sælge egnsspecialiteter. En åben markedsplads med fokus på mangfoldighed og mulighed for smagsprøver, årstidstilbud og sjældenheder fra nær og fjern. Udgangspunktet er en grundlæggende respekt for varen, måltidet og madkulturen. Nøgleordene er kvalitet, friskhed og direkte kontakt mellem handlende og producerende - til gavn for både dagligvarehandlen, hovedstadens borgere og pendlerne. Israels Plads er som skabt til formålet.

Læs mere på www.hallerne.dk

Kilde: Jeudan

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095