23948sdkhjf

Restaurant Post kickstarter nye Meyers-samarbejde

Ejendoms- og servicevirksomheden Jeudan og Meyers går sammen om spisehuset Restaurant Post i det nye kommunikationsmuseum Enigma, når det åbner i 2022.

Og netop restaurant-samarbejdet er en del af et større strategisk samarbejde mellem de to virksomheder, skriver de to selskaber i en pressemeddelelse.

Meyers skal i 2022 være med til at skabe og drive kantineløsninger i foreløbig fire af Jeudans kontorejendomme med et kantineformat inspireret af Meyers egen medarbejdersrestaurant, Kaj, som er Meyers bud på fremtidens kantine.

De fire nye kantineløsninger vil blive åbnet i hhv. Havnegade, Farvergade, Bredgade og Dampfærgevej, og flere kantiner vil med tiden komme til.

Fælles for dem alle er et fokus på fleksible madløsninger, gastronomi af høj kvalitet, bæredygtighed og ikke mindst godt værtskab.

- For os er godt værtskab en måde at udvise respekt og omsorg for vores kunder på. Det strækker sig fra hverdagens frokostpause videre til digitale hjælpemidler, der kan gøre livet lettere og skabe værdi – også i Jeudans ejendomme. Vi glæder os derfor også til at vise Jeudan og de mange nye kunder, hvordan vi arbejder med blandt andet økologi, dyrevelfærd, madspild og klimamålinger i en kantine fra Meyers, siger adm. direktør i Meyers, Jesper Uggerhøj.

Meyers og Jeudan arbejder desuden på et unikt catering- og fordelskoncept til Jeudans mange erhvervskunder i København, hvor Meyers vil hjælpe med at levere frokost, morgenmad med mere i de ejendomme, hvor Jeudan ikke har etableret en kantineløsning – også her efter principperne om godt værtskab, økologi og høj kvalitet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.218