23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Alfa Laval styrker bryggeriaktiviteter i Danmark

Alfa Laval samler sine internationale bryggeriaktiviteter i sit nye nordiske hovedkvarter i Søborg og ansætter 11 nye medarbejdere i afdelingen.

Udvidelsen, som realiseres i løbet af det næste halve år, betyder sammen med opkøbet af danske Iso-Mix’ mikserteknologi en styrkelse af Alfa Lavals Food Technology Segment i Danmark.

Det opkøb blev offentliggjort allerede i september. Iso-Mix’ roterende mikser-teknologi gør det muligt at skabe højere produktivitet og kvalitet med bedre udnyttelse af ressourcerne. Fx kan de roterende mikserhoveder reducere øllets gæringsproces fra 14 til 10 dage.

- Ved at samle bryggeridivisionens salgs-, ingeniør- og supply-aktiviteter i Danmark og rekruttere 11 nye medarbejdere udbygger vi vores kompetencer og skaber desuden bedre integration til resten af fødevaresegmentet, hvoraf størstedelen i forvejen er placeret i Søborg, siger Tom Thane Nielsen, central communication manager for Food Technology hos Alfa Laval.

Alfa Laval forventer at samle bryggeridivisionen i virksomhedens nye hovedkvarter, Alfa-huset i Søborg, som er et af Danmarks første certificerede Green Buildings, til sommer 2010.

Alfa Laval er blandt verdens førende producenter af den teknologi, som indgår i den globale ølproduktion. Virksomhedens bryggerimoduler og -komponenter, som fx dekantere, centrifuger, varmevekslere, membraner og pumper følger øllets produktionsstadier fra humle-indtag, gærbehandling, pasteurisering og filtrering til det hældes på flaske. Samtidigt optimerer hver komponent produktionen i forhold til både spild, energieffektivitet og CO2-udledning. Et membran-modul til ølopsamling kan fx markant afhjælpe bryggeriernes normale produktionsspild på 2-4 %.

Kilde: Alfa Laval - http://www.alfalaval.dk

BREAKING
{{ article.headline }}
0.128