23948sdkhjf

Alfa Laval styrker bryggeriaktiviteter i Danmark

Alfa Laval samler sine internationale bryggeriaktiviteter i sit nye nordiske hovedkvarter i Søborg og ansætter 11 nye medarbejdere i afdelingen.
Udvidelsen, som realiseres i løbet af det næste halve år, betyder sammen med opkøbet af danske Iso-Mix’ mikserteknologi en styrkelse af Alfa Lavals Food Technology Segment i Danmark.

Det opkøb blev offentliggjort allerede i september. Iso-Mix’ roterende mikser-teknologi gør det muligt at skabe højere produktivitet og kvalitet med bedre udnyttelse af ressourcerne. Fx kan de roterende mikserhoveder reducere øllets gæringsproces fra 14 til 10 dage.

- Ved at samle bryggeridivisionens salgs-, ingeniør- og supply-aktiviteter i Danmark og rekruttere 11 nye medarbejdere udbygger vi vores kompetencer og skaber desuden bedre integration til resten af fødevaresegmentet, hvoraf størstedelen i forvejen er placeret i Søborg, siger Tom Thane Nielsen, central communication manager for Food Technology hos Alfa Laval.

Alfa Laval forventer at samle bryggeridivisionen i virksomhedens nye hovedkvarter, Alfa-huset i Søborg, som er et af Danmarks første certificerede Green Buildings, til sommer 2010.

Alfa Laval er blandt verdens førende producenter af den teknologi, som indgår i den globale ølproduktion. Virksomhedens bryggerimoduler og -komponenter, som fx dekantere, centrifuger, varmevekslere, membraner og pumper følger øllets produktionsstadier fra humle-indtag, gærbehandling, pasteurisering og filtrering til det hældes på flaske. Samtidigt optimerer hver komponent produktionen i forhold til både spild, energieffektivitet og CO2-udledning. Et membran-modul til ølopsamling kan fx markant afhjælpe bryggeriernes normale produktionsspild på 2-4 %.

Kilde: Alfa Laval - http://www.alfalaval.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125