23948sdkhjf

Mauritius viser sig frem

Første fødevarefremstød i Danmark

Danske fødevareimportører, grossister og supermarkeder får i næste uge mulighed for at få et godt indblik i, hvad østaten Mauritius i Det Indiske Ocean har at tilbyde på fødevareområdet.

En delegation med deltagelse af ialt 10 mauritiske producenter, deraf seks med fødevarer, kommer til Danmark i håb om at etablere et samarbejde, fortæller Helle Fuglevig fra arrangøren, Market Select på Tåsinge.

Først er der matchmaking på Scandic Bygholm Park i Horsens torsdag 27. april, og dagen efter er ø-folkene at finde hos Arbejdernes Landsbank på Sluseholmen i København. Begge dage er der også mulighed for at få individuelle møder med gæsterne.

Ifølge Helle Fuglevig har Mauritius fire gange tidligere lavet et tilsvarende eksportfremstød i Danmark, men det har udelukkende været med tekstilfirmaer. Denne gang er de fleste deltagere altså fødevareproducenter, allesammen fra agro-food-området, og deltagerne i Horsens og København kan blandt andet stifte nærmere bekendtskab med ananas, Moringa-te, picles, pasta og frosne snacks.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Det kan ske på mailadressen helle@marketselect.dk senest mandag 24. april klokken 12.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08