23948sdkhjf

Viffos-samarbejde skaber ny is-variant

Skee Ismejeri har i samarbejde med Nationalt videncenter for fødevarer og sundhed (Viffos) udviklet en is til personer med særlige behov.
Skee Ismejeri har i samarbejde med Viffos udviklet et alternativ til de gængse energidrikke på markedet. Med en is, der indeholder næsten tre gange så meget fedt og protein, som i mejeriets øvrige sortiment, er der skabt et produkt, som er efterspurgt inden for sundhedssektoren.

- Når maden smager bedre, får folk lyst til at spise mere, og så er der samtidig god videnskabelig evidens for, at de også bliver hurtigere raske. Derfor er det vigtigt at koncentrere sig om smagen og den kulinariske kvalitet. At få folk til at spise mere er alfa og omega i et behandlingsforløb. Derfor har denne type produkter en stor berettigelse, siger leder af Viffos, Gitte Gross.

Mejeriet har på baggrund af den det nye produkt vundet Politikens hædrende omtale for godt initativ.

Kilde: Skee Ismejeri

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109