Köd-folk klar til mere vækst

I forvejen er overskuddet fordoblet på et år

Restaurant-konceptet Köd, der på tre år har åbnet tre restauranter, er blevet en bragende succes. Fra 2015 til 2016 steg omsætningen fra 30 til 55 millioner kroner, og resultatet blev også næsten fordoblet - fra 1,9 til 3,7 millioner kroner.

Det skriver Børsen, som også beretter, at de seks venner bag kæden er klar til at åbne endnu flere restauranter.

- Da vi åbnede den første Köd i Aarhus i 2014, havde vi ikke i vores vildeste fantasi forestillet os, at det skulle gå så hurtigt. Men den viste sig at holde og gav os mod på mere, siger en af de seks partnere, Morten Pedersen, til Børsen.

De to andre Köd-restauranter ligger i København, og det er også Aarhus og København, som ejerne vil satse på i fremtiden. I første omgang med en ny restaurant i hver by - og med nye koncepter, som ikke kommer til at hedde Köd, oplyser Morten Pedersen til avisen.



Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Fiskefabrik skal have ny direktør

Henrik Mikkelsen er fortid hos Sæby Fiske-Industri

Danish Crown og Tulip vil under samme tag

Trump - nu også som vingummi

Indisk minister deltager i fødevaretopmøde i København

Fødevareminister kræver redegørelse om forurenede æg

Københavnsk madfestival ruller sig ud

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Dansk Supermarked i storoffensiv

To store fødevare-spillere i nyt samarbejde

Fooducer og FødevareDanmark går sammen om at give fødevarevirksomheder flere fordele

Forbrugernes hjerter banker for velfærdsgrise

Klumme: Svindel med fødevarer er kommet for at blive - og Danmark bliver også ramt

Tangproducenter slår sig sammen

Sønderjyder klar med verdens første svanemærkede burgerpapir

Kyllingeslagteri skærer ned på økologien

Ny topchef hos Arctic Group

Flere penge i kartoffelmel

Odense Street Food klar til at åbne

Arla tilbagekalder 37.800 bøtter skyr

Pænt Carlsberg-overskud trods skuffende salg i Østeuropa

Mere øko i institutioner: Forkæmperne ruster nu op til kommunalvalg i hele Danmark

Peter Larsen Kaffe satte miljø-aftryk på Smukfest

Smæk for millioner: Kraftig stigning i sliksnyd

Danske fødevarer rykker længere ud i verden

Lagkagehuset henter direktør hos biograf-gigant

Endnu en Bülow på vej som fødevareproducent

20 ton forurenede æg fra udlandet solgt i Danmark

Street food-festival rammer København

Tænk siger: Mærker på mælk forvirrer forbrugerne

Erhvervsmedie skriver: Svinenedturen kan have ramt bunden

Efter folketingsnæse: Løkke fjerner fiskeriet fra minister

Kantineseminar: Sådan laver man mad til mange

Bilka og Føtex trækker risotto tilbage

Naturli Foods tilbagekalder Økologisk Smørbar

1

Ny øldåse skal forny svenske øldåser

Æggeskandale kan føre til aflivning af millioner af høns

Coop åbner butik med snacks

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Design dit eget elkabinet hos Spelsberg på hi-messen i Herning

Ekstra gevinst ved direkte salg af virksomhedens erhvervskøretøjer

Hvordan er elprisen egentlig sammensat?

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Universallim med mange anvendelser.

R&D styrker afdelingen i Aalborg

Investering i den førerløse truck (AGV) WEASEL blev afskrevet på få måneder

Investering i den førerløse truck (AGV) WEASEL blev afskrevet på få måneder

Konference: Det frie Energimarked 2017

Konference: Det frie Energimarked 2017

Konference: Det frie Energimarked 2017

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

75 IT-folk søger nye kolleger

Ny Line Vac med gevind fra Exair

Sådan går du i gang med automation

Kapselpåsætter fra Trepak International AB

Vi giver dig svar på de 3 sikkerhedsudfordringer, der møder industrien

Lær at bruge Inventors Tube and Piping modul - deltag på kursus d. 18. & 19...

Se alle de økonomisk fordele ved central vakuum

25 speakere på plads - og mange flere på vej

Efterårets messer er allerede i gang – er du?

Tidligere fængsel omdannet til hotel. Fri(sk) luft tilføres via tekstilkana...

Send til en kollega

0.214