23948sdkhjf

- En Suicide Burger? Nej, det har vi ikke

Både Burger King og McDonald's afviser avis-oplysninger

Under overkriften "3 ting, du IKKE vidste, du kan bestille hos McDonald's og Burger King", bragte mediet Metroxpress tirsdag en historie om "burgerkædernes skjulte menuer".

- Begge kæder har nemlig hemmelige menuer, som man skal kende for at bestille. Læs videre her, og så er du en af de heldige, der kan smage dem, skrev Metroxpress og præsenterede derefter to "hemmeligheder" fra Burger King og én fra McDonald's.

Hos Burger King drejer det sig dels om en ordentlig moppedreng af en burger med navnet Suicide Burger - selvmordsburgeren - der indeholder fire bøffer, ost, bacon og sauce. Og dels om frings, som er en kombination af pomfritter og løgringe (navngivet efter de engelske ord FRIes og onion rinGS)

På McDonald's er der tale om en hemmelig dessert bestående af æbletærte og isen McFlurry, altså en Apple Pie McFlurry.

Ikke her
Metroxpress nævner, at tippet kommer fra avisen USA Today, og tilsyneladende skal man da også til udlandet for at kunne bestille hemmelighederne.

I hvert fald har Food Supply forsøgt at få fingre i både Suicide Burger, Frings og Apple Pie McFlurry hos de to fastfoodkæders restauranter midt i Aalborg, men uden held.

- En Suicide Burger? Nej, den har vi ikke hørt om, lød meldingen hos Burger King, hvor ekspedienten heller ikke kendte noget til Frings. 

- Men du kan købe pomfritter og løgringe hver for sig, påpegede hun.

Hos McDonald's gjorde ekspedienten opmærksom på, at hvis man vil have en Apple Pie McFlurry, skal man nok til "England eller sådan noget".

- Vi har slet ikke apple pie her i Danmark, konstaterede hun.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078