23948sdkhjf

Nye ansigter i direktionen i Brødrene Hartmann

Magali Depras og Søren Tolstrup er blevet udnævnt til direktionsmedlemmer.
Bestyrelsen for Brødrene Hartmann A/S har udnævnt Chief Commercial Officer Magali Depras og Chief Operations Officer Søren Tolstrup til medlemmer af direktionen.

Direktionen består derudover nu af CEO Peter Arndrup Poulsen og CFO Tom Wrensted.

Formålet med udvidelsen af direktionen er at styrke koncernledelsen og løbende at sikre en kundeorienteret beslutningsproces, som er fuldt integreret i og koordineret med selskabets produktions- og supply chain aktiviteter.

Arbejder i Gentofte og Tyskland
Magali Depras, 41 år gammel, har været ansat hos Hartmann siden december 1991. Hun er i dag ansvarlig for alle salgs- og markedsføringsaktiviteter. Magali Depras er fransk statsborger og arbejder på Hartmanns europæiske hovedsalgskontor i Eschborn, Tyskland.

Søren Tolstrup, 35 år gammel, har været ansat hos Hartmann siden april 2004. Han er i dag ansvarlig for alle produktions- og supply chain aktiviteter. Søren Tolstrup arbejder på hovedkontoret i Gentofte.

Som tidligere beskrevet fratræder Tom Wrensted sin stilling hos Hartmann senest den 30. april 2010 for at tiltræde en ny stilling som CFO hos GEA Process Engineering.

Hartmann er i gang med at finde en afløser for ham.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078