23948sdkhjf

Hartmanns opkøb af russisk virksomhed udskudt til 2021

Ægemballagevirksomheden Hartmann har investeret kraftigt i år og skulle efter planen have rundet året af med et køb af russiske Gotek-Litar JSC, som producerer støbepapemballage ca. 450 kilometer syd for Moskva.

Planen er nu udskudt til første kvartal næste år, oplyser Hartmann i en fondsbørsmeddelelse. Derfor nedjusterer virksomheden de samlede investeringsforventninger for 2020 til niveauet 450 mio. kr. fra de tidligere forventninger om et niveau på 600 mio. kr.

- Købet af Gotek-Litar er betinget af myndighedsgodkendelse og opfyldelse af andre forhold, som skal falde på plads inden vores endelige overtagelse af virksomheden. Vi mangler den sidste del af papirarbejdet og måtte derfor meddele, at vi først kan byde den russiske fabrik velkommen i Hartmann-koncernen i begyndelsen af 2021, oplyser Hartmanns adm. direktør, Torben Rosenkrantz-Theil, i et skriftligt svar til Food Supply.

- Vi ser frem til at udvide vores aktiviteter i vækstmarkederne i Østeuropa og Rusland, hvor efterspørgslen efter bæredygtig emballage er stigende. Gotek-Litar er en mangeårig partner for Hartmann, og vi vil videreudvikle virksomheden og udvide fabrikken markant for at udnytte vækstpotentialet i Rusland, hvor Hartmann i forvejen betjener flere kunder, tilføjer han.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.143