23948sdkhjf

Kamp om grovvarekunder i det vestjyske

Hornsyld Købmandsgård etablerer sig i Aulum og satser kraftigt på at udvide sit marked i Vestjylland.
Vejen til fremgang går vestpå for det østjyske grovvarefirma Hornsyld Købmandsgård. Firmaet med domicil mellem Horsens og Juelsminde satser kraftigt på at udvide sit marked i Vestjylland og har derfor netop etableret salgskontor i Aulum.

Det sker nogenlunde samtidig med, at Aarhusegnens Andel med afdeling i Vildbjerg i sidste uge gik i betalingsstandsning.

Gammel beslutning
Salgsdirektør Henrik Hedegaard fra Hornsyld Købmandsgård, betoner, at beslutningen om at etablere sig i Aulum var truffet længe før konkurrentens betalingsstandsning.

- Men det er klart, at det er en situation, der åbner nye muligheder for os. Jeg tror, at mange landmænd i det vestjyske gerne ser, at der er et privat firma, der er klar til at tage konkurrencen op mod de to store andelseejede selskaber, DLG og Danish Agro. Også for at undgå, at vi får monopollignende tilstande inden for grovvarebranchen, siger han til Herning Folkeblad.

130 ansatte
Hornsyld Købmandsgård er en cirka 70-årig familieejet virksomhed, der er i de senere år er vokset til 130 ansatte med en årsomsætning på over en milliard.

Firmaet sælger også trælastvarer, benzin og olie, men hovedaktiviteten er grovvarer til landbruget oplyser Herning Folkeblad.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078