23948sdkhjf

KIWI minipris udvider i Danmark

Ny butik er på vej på Sjælland, og målet er 100 butikker inden årsskiftet.
I december åbnede den første sjællandske KIWI minipris i Korsør, og nu har Dagrofa indgået en aftale med MT Højgaard om at bygge endnu en i Karlslunde syd for København.

KIWI minipris begynder dermed at etablere sig på Sjælland, og MT Højgaard mangler nu kun få lejere for at påbegynde opførelsen af et nyt butikscenter kaldet Karlslunde Stationscenter.

KIWI vil være stor
KIWI minipris har i dag 60 butikker i Danmark, og det ambitiøse mål er at nå op på 100 inden årsskiftet.

I Norge er KIWI minipris den hurtigst voksende dagligvarekæde med 470 butikker og en omsætning på mere end 18 milliarder norske kroner.

Kæden satser på at have flere varer på hylderne end de konkurrerende discountkæder og på at have et bredt udvalg af frisk frugt.

Hver butik har mere end 3.500 varenumre i det faste sortiment og mere end 300 økologiske varer.

Dagrofa ejer 60 procent af KIWI Danmark, mens Norgesgruppen ejer de resterende 40 procent.

KIWI minipris fik et godt afsæt i 2008, da kæden overtog 50 Alta-butikker i Jylland og på Fyn.

Stort kundegrundlag
– Vi synes, Karlslunde Stationscenter er et meget interessant projekt. Det er et bynært center, som ligger lige ved en station. Der er et forholdsvis stort kundegrundlag i en god indkomstgruppe, og butikstætheden i området er ikke særlig stor, siger Gotfred Christiansen, der er koncerndirektør i Dagrofa, som står bag KIWI minipris.

Med aftalen har MT Højgaard udlejet godt halvdelen af det 6.000 kvadratmeter store center, og det betyder, at der ikke skal mange flere lejere til, før byggeriet kan gå i gang.

– Vi skal op på mindst 75 procent. Men de to supermarkeder gør det ekstra attraktivt for andre butikker, så jeg regner med, at vi snart får yderligere lejere ind og kan påbegynde byggeriet i år, siger Torben Dahl, sektionsdirektør i MT Højgaard.
Læs mere om: Kiwi
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11