- Mine Soy4you-millioner kommer helt sikkert retur

Royalties: Poul Agger har brugt knap 14 millioner kroner på sin kød-erstatning

Da Agger Foods i januar solgte sit kød-erstatningsbrand Soy4you til Naturli' Foods, fik indehaver Poul Agger ikke alle de kroner, han har investeret i brandet, retur. Men de kommer senere, er han helt sikker på.

- Jeg har brugt 12-14 millioner kroner på at udvikle Soy4you. Det beløb fik jeg slet ikke ind på handlen med Naturli', men jeg får royalties de næste mange år. Det er en rigtig fin aftale, fastslår han.

- Tror du, det ender med, at du får overskud på det?

- Ja, selvfølgelig da, kommer det lynhurtigt fra Poul Agger.

Læs også: Kødfrie alternativer booster udviklingen hos Agger Foods

Indtil da lever han fint af det hemmelige antal millioner, han tjente på i 2008 at sælge Naturli' Foods til den norske Orkla-koncern. Mange af pengene har han investeret i en omfattende portefølje af ejendomme i Aarhus-området, hvor han altid specifikt går efter ejendomme i den eksklusive ende af skalaen.

Spiser stadig Soy4you
Og så lever han naturligvis også delvist af at spise Soy4you-produkter. Selv om han ikke ejer brandet mere, napper han med jævne mellemrum for eksempel en sojabaseret færdigret fra fryseren.

Læs også: Agger Foods venter på den næste fede idé

- Det gør mine børn også. De er ikke ret gode til at lave mad, afslører Poul Agger, hvis to sønner begge er lærere og ikke har interesse i at gå i faderens fodspor og komme med i Agger Foods som selvstændige.

- De spurgte engang, om det ville betyde, at de skulle arbejde lige så meget, som jeg har gjort. "Ja, det vil det", svarede jeg. Og så ville de hellere beholde deres faste løn. Til gengæld kommer min datter nok på et tidspunkt med ind i vores ejendomsselskab, fortæller den jyske soja-entreprenør.
Mere om: Agger Foods | Soy4you


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Nu vil Mikkeller også lave chokolade

Og desuden tøj, for at det ikke skal være løgn

Grød-kæde vil fordoble antallet af butikker

Men drømmen om udlandet er indtil videre skrinlagt

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Chipsfabrikkens ældre dame kører endnu

Anlægget står ikke foran pension. Tværtimod skal det efter 13 år snart udvides.

Han tester det, der rører ved fødevarer

Gennembrud for antibiotikafrit kød

Nyhedsbrev

1

Så er fuldkorn igen i fokus

Arla brager frem i Asien

Norsk pizzakomet vil åbne i Danmark - igen

Chokoladekæde mister troen på center

Varme bade til rodfrugter skal mindske madspild

Hakkekød trækkes tilbage

EU vil begrænse plastik i miljøet og genbruge al emballage

Blandede maderfaringer med kulturåret i Aarhus

Skuffende fødevaremarked forsøger igen: Der sker forbedringer i foråret

1

Det er snart helt slut for kæde af madbutikker

Juicekæden i offensiven: Så mange skal åbne i 2018

Ny forskning skal fremme sunde bakterier i maden

Netto donerede over 250.000 måltider til socialt udsatte

Haarslev Industries vil runde 2,2 milliarder

Den fynske virksomhed sætter gang i en omfattende transformation.

Åbyhøj-firma på sukkerfrit eksporteventyr

Modermælkserstatning i 83 lande kan være salmonellaramt

Kendte restauranter rykker ind i ny terminal 2

Ugens grin: Kommunikation på russisk

Tivoli åbner med restaurantfestival

Overskuddet faldt i Chr. Hansen trods omsætningsvækst

Erhvervsliv raser over nøl i Skatteministeriet

Risiko for forurening fra mus i bagerbrød

Jysk cateringfirma har voldsomt vokseværk

Lufthavnsrestaurant nægter at lukke trods byggerod

Bite Copenhagen får ny direktør

51 restauranter med i DinnerDays

Nyt juicekoncept klar i Fredericia

1

Rekordmange direktører får karantæne

Slikhandler anker dom om millionbøde

Vodkaflaske til otte millioner kroner stjålet i København

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Alt til storkøkken, Restaurant og Café hos Cateringinventar.dk

Få besøg af vores mobile showroom.

Ny projektassistent ved IPW Systems

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Ejner Hessel vælger ClassicMat™ til fremtidens bilhus

Det handler om fødevaresikkerhed

Tre nye medarbejdere hos Shark & Co.

Michael har afprøvet EL:CONs rotationsordning for lærlinge – nu er han udlært elektriker

Endress+Hauser præsenterer verdens første selvkalibrerende temperaturføler

Café Sommerskos historiske lokale skifter hænder

Plejer du dit virtuelle CV nok?

Dansk Procesventilation har færdiggjort udsugning af Calcium-sulfat dampe hos Boehringer Ingelheim

Vi er stolte over at have leveret denne Erikkila Pro-Coulmn søjlesvingkran til Lesjöfors A/S

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Leverandør til eliten

Følg Xcelgo på LinkedIn

Simas Filters A/S styrker salgsorganisationen

Scandrums A/S er valgt som emballage-partner

Det ny Cateringinventar.dk er online - Se vores nye hjemmeside

Ronnie er udlært elektriker hos EL:CON - og vil gerne lære endnu mere...

Vil elpriserne stige eller falde i 2018?

På næste tirsdag: Kom til gratis foredrag med Toke Kruse

Manicus Teknik olie/vand køler TAK/T

Fødevarelovgivning 2018

KUKA's investering i Device Insight giver spidskompetencer inden for IIoT-p...

Send til en kollega

0.488