23948sdkhjf

SCA overdrager sine kunder til Schur

Emballagevirksomheden Schur i Horsens overtager kunder fra emballagegiganten SCA Packaging i Vejle.
Efter salget af kartonnagevirksomheden i Skovlunde har SCA besluttet at koncentrere sig om bølgepapbaserede produkter samt instore løsninger.

Derfor skal gamle kunder ved SCA nu gå til Schur for at få løst opgaven

- Kartonnagebranchen er præget af stor konkurrence og det har været svært for os at få økonomi i denne del af vores forretning. I forlængelse af denne beslutning har det været væsentligt for os at de kartonnagekunder vi har betjent fra Vejle også fremover fik en ordentlig service og den bedst mulige sikkerhed med hensyn til fremtidige leverancer, siger Michael Rosendahl, SCA Packaging Denmark og fortsætter:

- Vi har derfor rettet henvendelse til Schur, som har stolte traditioner indenfor kartonnageproduktion og er eksperter på denne emballagetype, for at høre om de ville overtage trykunderlag og stanseforme for fremadrettet at servicere vore kartonnagekunder.

Vil efterleve forventninger
Salgsdirektør hos Schur Pack Denmark, Kaj Ove Nielsen, ser frem til overtagelsen, der vil forløbe hen over foråret.

- Fra Schurs side har vi været glade for henvendelsen fra SCA og den positive dialog vi har ført, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med SCA’ s kunder. Vi skal gøre alt for at leve op til kundernes forventninger og ser frem til et langvarigt samarbejde, siger han.

I løbet af februar og marts måned vil de to virksomheder foretage sambesøg hos kunderne for at sikre at leverandørskiftet sker bedst muligt og uden ulemper.

I mere end 160 år har Schur-familien ejet og ledet Schur, som formentlig er verdens ældste familieejede emballagevirksomhed.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079