23948sdkhjf

BF-OKS i Hesselager bliver invaderet af studerende

Kødforædlingsvirksomheden åbner dørene for studerende fra Erhvervsakademi Lillebælt, som skal optimere og videreudvikle virksomheden.
Fynske BF-OKS, der leverer forædlet kvalitetskød og pålæg til storkøkkener og institutioner i hele Danmark får besøg i 48 timer, hvor den vil stå på intens virksomhedsudvikling.

De 35 studerende, der kommer fra 10 forskellige studieretninger, får mulighed for at prøve kræfter med praktiske problemstillinger og udfordringer, mens virksomheden får endevendt sine forretningsområder og arbejdsgange.

Store forventninger
For BF-OKS er forventningerne til 48-timer-projektet store, og indehaverne ser frem til at få spændende input og ideer fra de studerende.

- Som erhvervsdrivende er det altid spændende at blive udfordret på det man plejer - og når vores virksomhed bliver set på med helt friske øjne af 35 dygtige studerende, der har den nyeste viden indenfor hvert deres område, så kan der kun komme noget godt ud af det, siger direktør Michael Gertz, BF-OKS.

Ændring af arbejdsgange
Samarbejdet skal i sidste ende munde ud i en række konkrete forslag og tiltag, som virksomheden kan bruge fremadrettet.

- Vi forventer helt sikkert efterfølgende at skulle revidere både eksisterende arbejdsgange og implementere helt nye projekter, lyder det fra Michael Gertz.

BF Oks A/S er grundlagt i 1984 og beskæftiger i dag 25 mand, og har en omsætning på ca. 75 mio. kr.

I år 2007 solgte en af firmaets grundlæggere firmaet til Michael Sidor, Michael Gertz og Mads Caspersen.

I 2008 opkøbte de Danielsen Kød.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109