23948sdkhjf

Ulovligt industribageri lukket på Amager

Fødevarestyrelsens Rejsehold har netop konfiskeret al produktionsudstyr og lukket et ulovligt industribageri på Amager. Nu opfordres aftagere af brød fra virksomheden til at kassere varerne.
Dørene til et uautoriseret industribageri stod vidt åbne, skrald hobede sig op og brødproduktionen foregik uden den nødvendige skadedyrssikring, da Fødevarestyrelsen i morges var i aktion på Amager.

På baggrund af et anonymt tip rykkede Fødevarestyrelsens Rejsehold, sammen med Kontrolafdelingen i Rødovre, politi og Skat ud til et industribageri på Lindgrens Allé 20 M. På adressen blev der bagt brød, markedsført og videresolgt som ’Arabisk Durumhvedebrød’ til bl.a. kiosker og private i København, Århus, Odense, Vejle og Kolding.

Bageriet var ikke autoriseret af Fødevarestyrelsen, og den meget omfattende produktion foregik bl.a. under uhygiejniske forhold og uden lovpligtig egenkontrol.

Ejeren har nu fået beslaglagt sit produktionsudstyr og skal destruere samtlige brød. Ejeren kan samtidig se frem til en bøde for bl.a. manglende autorisation og for at have haft ulovlig, uhygiejnisk og uautoriseret produktion.

Fødevarestyrelsen opfordrer virksomheder, butikker og forbrugere, der har aftaget varer fra industribageriet til at kassere varerne.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.252