23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Bliv master i fødevarekvalitet

Ny uddannelse henvender sig til ansatte inden for alle dele af fødevaresektoren. Fokus er fødevarernes kvalitet, ernæringsmæssige værdi og sikkerhed.

Masteruddannelse i Fødevarekvalitet- og Sikkerhed på Københavns Universitet henvender sig til ansatte i hele fødevareindustrien fra produktion og forarbejdning til distribution, rådgivning, institutioner og restaurationer samt inden for det offentlige og fødevarekontrol.

- Fra flere sider ser vi, at der er et behov for vidensudvikling blandt de, som arbejder med fødevarekontrol, produktion og forarbejdning af mad. Problemer med fødevaresikkerheden fylder efterhånden meget i vores moderne samfund, siger studieleder og lektor Jesper Lassen og tilføjer:

- Samtidig gør udviklingen af ny teknologi, stigende krav om masseproduktion, nye bakterier og ny viden, at vi i Danmark hele tiden bør styrke vores kompetencer i fødevareindustrien.

Tæt kontakt med erhvervsliv

Uddannelsen er udviklet i samarbejde med DTU og Levnedsmiddelcentret.

Studieforløbet lægger op til et tæt samarbejde med de studerendes ansættelsessted som led i bestræbelserne på at dyrke de tætte forbindelser mellem erhvervsliv, offentlige institutioner og forskning.

- Sikkerhed og kvalitet i fødevarer er et anliggende, som berører os alle, og det er vigtigt, at der hele tiden er et flow af ny viden fra forskningsinstitutionerne ud i praksis i fødevarebranchen. Kvalitet og Fødevaresikkerhed er væsentlige konkurrenceparametre, og derfor er det vigtigt, at fødevarebranchen er helt fremme i førertrøjen, når det angår viden og praksis på området, siger Astrid Bork Andersen, chefkonsulent i DI Fødevarer.

To slags specialisering

Masteruddannelsen tilbyder specialisering inden for enten fødevaresikkerhed eller i ernæring & gastronomi.

Ansøgere skal have en relevant mellemlang, videregående uddannelse samt mindst to års erhvervserfaring inden for fødevareområdet.

Uddannelsen er en deltidsuddannelse, som kan følges sideløbende med almindeligt erhvervsarbejde.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.126